ENCREUAMENT D’ACUSACIONS

Tebas atia Florentino per la Superlliga europea i per queixar-se dels periodistes

  • «Crec que el president del Madrid va molt despistat amb el tema de la Superlliga»
  • «Sobre les retransmissions si creu que no són objectives en el comandament a distància hi ha una opció per escoltar Real Madrid TV, segur que són més «objectives»
FILE PHOTO  La Liga President Javier Tebas poses during an interview with Reuters at the La Liga headquarters in Madrid  Spain  October 2  2018   REUTERS Paul Hanna File Photo

FILE PHOTO La Liga President Javier Tebas poses during an interview with Reuters at the La Liga headquarters in Madrid Spain October 2 2018 REUTERS Paul Hanna File Photo / Paul Hanna

1
Es llegeix en minuts

Javier Tebas, el president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), ha replicat a l’afirmació de Florentino Pérez, el president del Madrid, que és necessària la creació d’una Superlliga europea de futbol. No ha sigut l’únic atac de Tebas cap al dirigent blanc, que ha denunciat a l’assemblea de compromissaris del Madrid que hi ha transmissions on els comentaris dels periodistes no són gaire objectius cap al seu equip.

«Crec que el president del Madrid va molt despistat amb el tema de la SUPERLLIGA, han d’informar-lo millor», ha assegurat Tebas al seu compte de Twitter. Va ser, precisament, Josep Maria Bartomeu, el ja dimitit president del Barça, que va anunciar els plans de creació d’una futura Superlliga europea.

Notícies relacionades

A ell també li va replicar amb energia Tebas, qui creu que aquests plans dels grans clubs espanyols no són viables.

Després, Tebas ha sigut encara més contundent sobre les queixes de Florentino cap als periodistes I sobre les retransmissions... si creu que no són objectives, en el comandament a distància hi ha una opció per escoltar el partit amb RMTV, segur que són més «objectives», ha dit amb referència al canal oficial de Real Madrid TV.