FC BARCELONA 2 – 1 JAÉN PARAÍSO INTERIOR

Esquerdinha brinda al Barça la Copa del Rei

Dos gols del davanter brasiler permeten als blaugrana remuntar a la final contra el Jaén Paraíso Interior

1

El Barça ha conquerit aquest diumenge la seva setena Copa del Rei de futbol sala, tercera consecutiva, després de doblegar a la final disputada al Pavelló Martín Carpena de Málaga el Jaén Paraíso Interior, el seu rival en la lluita pel títol en les últimes tres edicions del torneig, al qual ha remuntat el gol inicial gràcies a un doblet del brasiler Esquerdinha.

Es van avançar els andalusos als 14 minuts després d’una gran jugada personal d’Alan Brandi i va respondre a la següent acció el ‘10’ blaugrana amb un xut ras enganxat al pal que va suposar l’1-1 amb què es va arribar al descans.

El mateix Esquerdinha va anotar el gol definitiu al minut 28 amb una gran volea després d’un córner que li va donar un nou triomf a l’equip català en un torneig en què ha guanyat les set finals que ha disputat.

La final era l’últim títol en joc de la temporada 19/20, partida en dos per culpa de la pandèmia. El saldo per al Barça és de 4 títols de 5 de possibles: Champions, Copa d’Espanya, Supercopa d’Espanya i, ara, la Copa del Rei. Tan sols es va escapar la Lliga, resolta en un format de ‘’play-off’’ exprés a favor de l’Inter Movistar.