FUENLABRADA-ESPANYOL (1-1)

L'Espanyol deixa dos punts a Fuenlabrada

Un penal comès per Diego López en els últims minuts impedeix la victòria blanc-i-blava

Raúl de Tomás va marcar el seu setè gol del curs després d'una genialitat d'Embarba

fue-esp

fue-esp

1
José María Expósito

Punt amarg el que ha sumat l’Espanyol  aquest dissabte a Fuenlabrada (1-1). Els blanc-i-blaus mantindran el liderat una jornada més facin el que facin els seus rivals directes, però el penal comès per Diego López en els últims minuts va frustrar un triomf que els periquitos ja assaborien, després d’avançar-se a la mitja hora amb un gol de Raúl de Tomás, després d’una genial acció d’Embarba.