llegenda del Manchester United

Ryan Giggs, seleccionador del País de Gal·les, detingut per violència domèstica

La policia va reconèixer que havia rebut una trucada cap a les 22.05 h diumenge des de la casa del futbolista, on es trobava una dona d'uns trenta ferida lleument

jdomenech34530464 manchester united s interim manager ryan giggs reacts during160701183554

jdomenech34530464 manchester united s interim manager ryan giggs reacts during160701183554 / DARREN STAPLES

1
Es llegeix en minuts
AFP

El seleccionador de Gal·les, Ryan Giggs, ha sigut detingut per presumpta violència domèstica, van informar mitjans de premsa britànics.

La Federació Gal·lesa de Futbol (FAW) va dir, per la seva banda, en un comunicat, que «està al corrent d’un incident que afecta l’entrenador de l’equip nacional, Ryan Giggs», tot i que afegeix que no farà «cap comentari de moment».

Segons va dir el diari ‘The Sun’ dilluns, la policia va rebre una trucada perquè acudís al domicili de l’antic jugador emblemàtic del Manchester United diumenge a la nit per uns presumptes incidents.

Ryan Giggs, de 46 anys, va ser detingut i interrogat per sospites de violència domèstica.

La policia de Manchester va reconèixer en un comunicat que havia rebut una trucada cap a les 22.05 h de diumenge i que una dona d’uns trenta anys estava ferida lleument, però que el seu estat no necessitava tractament.

El seleccionador de Gal·les va anul·lar dimarts passat una conferència de premsa en la qual Giggs havia d’anunciar la composició del seu grup en vistes d’un amistós contra els Estats Units i Finlàndia, previstos al novembre.

Ryan Giggs va ser designat seleccionador de Gal·les el gener del 2018 després d’una brillant carrera com a jugador, en la qual va guanyar, amb el Manchester United, 13 títols de campió d’Anglaterra i dos de la Lliga de Campions d’Europa.

Notícies relacionades

Així mateix, va ser 64 internacional amb la selecció gal·lesa.