GIRONA 1- OVIEDO 0

Un gol de Monchu confirma la reacció del Girona

L'exblaugrana va ser clau en la segona victòria seguida dels de Francisco

monchudef

monchudef

2
Es llegeix en minuts
Jordi Roura

L’exblaugrana Monchu va ser l’estiu passat un dels reforços més il·lusionants del nou Girona. Va arribar cedit pel Barça, amb l’aval d’haver liderat el filial i del debut amb el primer equip davant el Nàpols la passada Lliga de Campions. El Girona té l’opció de quedar-se’l en propietat en cas d’ascens. Ahir Monchu, que ja s’ha apropiat del migcamp gironí, va ser clau en la segona victòria seguida dels de Francisco. En la segona meitat, va aprofitar un magnífic centre de l’argentí Nahuel Bustos, un altre dels fitxatges destacats del curs, debutant aquest diumenge per, amb fortuna, rematant de taló, batre la porteria de l’Oviedo. L’equip depriment de les dues primeres jornades ha donat pas a una versió més resolutiva. Ja no comet errors com una casa, és capaç de mantenir la porteria a zero i quan té l’ocasió, no la desaprofita.

No va ser un partit que hagi de passar a la història però sí que va resultar efectiu per confirmar la millora del Girona. Sis de sis suma en els dos últims partits, i afronta amb ànim renovat la doble sortida a Lugo i Castelló d’aquesta setmana. Dos triomfs consecutius que han arribat sense Stuani, lesionat, però amb la irrupció de Sylla a Leganés i de Monchu i Bustos ahir a Montilivi.

La primera meitat va ser soporífera. En la segona, es van animar els dos equips, sobretot el Girona, que va vorejar el gol en un parell d’accions de Gumbau. L’1-0 va arribar després d’un centre per la banda esquerra de Nahuel Bustos. Monchu, arribant des d’enrere, va entrar amb tot, va colpejar la pilota com va poder, i aquesta va entrar. No feia falta res més. Amb el marcador a favor, l’equip gironí va viure els millors minuts fins que li va entrar, potser, el pànic de tornar a guanyar. L’Oviedo va començar a prodigar-se per l’àrea de Juan Carlos, amb el Girona fent-se massa enrere. Gairebé en el descompte, els asturians van tenir l’empat però Obeng va rematar fora, molt ajustat al pal esquerre del meta local.

Girona Juan Carlos, Calavera, Santi Bueno (Ramalho, min. 46), Bernardo, Lluna (Franquesa, min. 90), Monchu, Cristóforo (Bustos, min. 62), Gumbau, Aday (Bárcenas, min. 46), Samu Sáiz i Sylla.

Oviedo: Femenías, Lucas Ahijado (Mossa, min. 79), Bolaño, Grippo, Juanjo, Nahuel (Viti, min. 70), Tejera, Edgar, Sangalli, Borja Sánchez (Obeng, min. 79) i Blanc Leschuk.

Notícies relacionades

Gol: 1-0: min. 66, Monchu.

Àrbitre: Trujillo Suárez (c. de Tenerife). Va amonestar Aday, Santi Bueno (Girona); Edgar (Oviedo).

Temes:

Girona FC