JOVE PROMESA DE L'AUTOMOBILISME

Mor una copilot espanyola en un rali a Portugal

El cotxe de Laura Salvo va sortir de la pista i es va estabellar contra un pi durant la cinquena cita del campionat nacional lusità

zentauroepp55350938 deportes 10 10 2020 la copiloto de rallys laura salvo  falle201010162853

zentauroepp55350938 deportes 10 10 2020 la copiloto de rallys laura salvo falle201010162853

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La copilot espanyola Laura Salvo ha mort aquest dissabte als 21 anys d’edat mentre disputava el Ral·li Vidreiro-Centro de Portugal, la cinquena cita del campionat nacional lusità, després d’un accident fatal. El seu cotxe, pilotat pel mallorquí Miquel Socias, va sortir de la pista i es va estavellar contra un pi. Malgrat els esforços mèdics per estabilitzar-la per portar-la en helicòpter a un hospital, Salvo es trobava en parada cardiorespiratòria i va morir abans de poder ser traslladada..

El pare, la mare i els oncles dela Laura van estar lligats al món dels ralis, per això ella es va estrenar com a copilot amb només 16 anys. La seva germana María, dos anys més gran que ella i també copilot, era un dels seus referents per a una carrera que somiava culminar al Mundial de ralis o al Dakar.

Notícies relacionades

«Dol en l’automobilisme espanyol per la mort de la copilot Laura Salvo, que ha perdut la vida a Portugal mentre disputava un ral·li. El nostre més sentit condol a tots els seus familiars i éssers estimats. Descansa en Pau, estimada Laura,» va indicar la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme al conèixer la tràgica notícia.

Jove promesa 

Per part seva, la Federació Autonòmica del País Valencià també es va afegir a les paraules de condol per als seus familiars i amics. «La vida pot arribar de vegades a ser molt injusta. Lamentablement, ha mort Laura Salvo mentre feia el que més li agradava: copilotar. DEP. El seu somriure ens il·luminarà des del cel a partir d’ara».