CAMPIÓ SENSE FRE

Carlos Sainz correrà el Dakar 2021 amb Mini

El madrileny, acompanyat per Lucas Cruz, repetirà experiència a l'Aràbia Saudita amb el cotxe amb què va conquerir al gener el seu tercer Dakar

Carlos Sainz correrà el Dakar 2021 amb Mini

FERNANDO VILLAR

1
Es llegeix en minuts
Josep Viaplana

Era un secret a crits però faltava la confirmació oficial i X-Raid ha confirmat avui la seva alineació de pilots per al Dakar 2021, que es disputarà, presumiblement, del 3 al 15 de gener a l’Aràbia Saudita. En l’equip que ja va disputar la primera edició al Pròxim Orient continuaran tant Carlos Sainz com Stéphane Peterhansel el volant d’un Mini John Cooper Works, l’última evolució del qual estrenaran la setmana vinent en el Ral·li d’Andalusia.

Serà per a Carlos Sainz, que té 58 anys, la 16a participació en el Dakar, una prova que ja ha guanyat amb tres marques diferents (Volkswagen, Peugeot i Mini). «Tinc ganes de competir de nou amb X-Raid en el pròxim Dakar. Per descomptat que intentaré defensar la meva victòria del 2020. Ara que ha passat una mica de temps, he de dir que és una de les victòries de les quals més orgullós estic. El pròxim Dakar serà segur un altre gran esdeveniment i, després de l’experiència d’aquest any, probablement serà encara millor», ha destacat Carlos.

Notícies relacionades

«Respecte al Mini JCW Buggy, malgrat aquests temps difícils, hem pogut trobar algunes àrees en les quals hem pogut millorar. L’equip ha fet un gran treball i crec que som fins i tot millors», ha afegit.

Tests a la recerca de fiabilitat

Sainz i Peterhansel repeteixen amb Mini amb un cotxe que desenvolupen des de l’any 2018 i del qual van provar la versió millorada per primera vegada en un test a l’agost. Ara participaran en el Ral·li d’Andalusia i també està previst que corrin un altre ral·li al Pròxim Orient abans del Dakar per acabar de provar les últimes modificacions i verificar la fiabilitat.