LLIGA SANTANDER

La tercera jornada de Lliga, partit a partit

Barcelona, Elx i Sevilla es reincorporen a la competició

jdomenech53759925 bilbao  spain   june 14  iker muniain of athletic bilbao cel200621173747

jdomenech53759925 bilbao spain june 14 iker muniain of athletic bilbao cel200621173747 / Soccrates Images

4
Es llegeix en minuts
Irati Vidal / Barcelona

DEPORTIVO ALABÈS- GETAFE

A Machín li creixen els problemes

Dissabte 12.00 h, Movistar LaLiga

Pablo Machín només rep disgustos. El sorià continua intentant encaixar les peces de l’Alabès mentre veu com la infermeria continua omplint-se. I és que, a la preocupant lesió de Manu García s’hi han sumat les baixes dels imprescindibles Lucas Pérez i Tomás Pina, tots dos tocats dels isquiotibials. Per acabar-ho d’adobar, els ‘babazorros’ reben el complicat Getafe de Bordalás, que ha arrencat la temporada amb bon peu.

VALÈNCIA CF – SD OSCA

Una altra vegada sense Paulista

Dissabte 16.00 h, Movistar LaLiga

La defensa continua sent un dels problemes més grans del València, que tremola davant la nova lesió de Gabriel Paulista. El central xe estarà entre dues i tres setmanes de baixa i la seva absència pot marcar el futur d’un equip que sol ensorrar-se quan l’argentí no compareix sobre la gespa. El repte és majúscul i el primer escull es diu Osca, un conjunt que arriba a Mestalla a la recerca de la primera victòria de la temporada.

 

ELX CF – REIAL SOCIETAT

Estrena complicada

Dissabte 18.30 h, Movistar LaLiga

L’Elx torna a Primera amb la intenció de quedar-s’hi. I ho fa amb una plantilla que ha continuat incorporant novetats aquesta setmana. Ha arribat Raúl Guti, Tete Morente, Cifu i el tot terreny Luismi. Però la peça clau és a la banqueta, on Almirón està implantant unes idees que agraden i convencen el vestidor. L’estrena serà a casa contra la Reial Societat de Silva, que arriba d’empatar davant el campió.

BETIS – REIAL MADRID

El nou Betis, un altre repte per al campió

Dissabte 21.00 h, Movistar LaLiga

Es va estrenar amb mal peu el defensor del títol, que es va quedar sense pólvora a Donosti. I vol remeiar-ho contra un Betis que està demostrant tenir molt més futbol que la temporada passada. Els de Pellegrini han guanyat els dos partits disputats i comparteixen liderat amb el Granada. La clau, el nou futbol dels verd-i-blancs. «Les idees de Mauricio ens estan convertint en un equip incòmode», reconeix Guido, amb la ment posada a tornar a guanyar el Madrid.

OSASUNA – LLEVANT UD

L’hora del fortí

Diumenge 12.00 h, Movistar LaLiga

El futbol torna a Navarra i al seu fortí més gran, El Sadar. Tot i que per a la tornada de la Lliga a casa Arrasate no podrà comptar amb l’indiscutible Aridane, baixa per una lesió a l’adductor de la cama dreta. Raúl Navas i Unai García es postulen com els clars substituts del canari, i Jony, com la gran il·lusió de l’afició navarresa. A la recerca d’aigualir l’estrena d’El Sadar, un Llevant al qual li continua faltant el gol.

 

SD EIBAR – ATHLETIC CLUB

Pas endavant de Raúl García

Diumenge 14.00 h, GOL

Arrenca un any diferent a Bilbao, un any sense el lleó dels lleons, sense el golejador dels últims temps. Arrenca el primer any sense Aritz Aduriz. I després de la seva marxa emergeix la figura del navarrès Raúl García, el màxim anotador de les últimes temporades. Raúl, centrecampista amb ànima de golejador, va fer un pas al capdavant la temporada passada i es va convertir en el timó d’un conjunt que espera la final de copa com una relíquia. Va sumar 15 gols i va superar amb escreix la seva millor marca. Però el seu valor va més enllà de l’olfacte golejador, ja que el navarrès ofereix múscul competitiu i contagia la seva empenta als cadells que van pujant de Lezama. Se n’ha anat Aduriz, però es queda Raúl. I en la seva ment ja hi ha el botí d’un derbi basc entre conjunts necessitats de punts.

ATLÈTIC DE MADRID – GRANADA

Estrena davant la revelació

Diumenge 16.00 h, Movistar LaLiga

Torna l’Atlètic de Madrid amb un dels fitxatges més sonats de l’estrany mercat estiuenc. Luis Suárez continua a LaLiga i, de la mà de Simeone, espera allargar el seu idil·li amb el gol. Com el Granada espera prolongar el seu bon moment futbolístic. Els nassarites, que ja han superat dues rondes prèvies de l’Europa League, defensen liderat al Wanda Metropolitano. Els de Diego Martínez no tenen sostre i ja busquen el nou de nou.

CADIS CF  – SEVILLA FC

Mai es rendeixen

Diumenge 18.30 h, Movistar LaLiga

«Som un equip sense estrelles però unit», declara Negredo als quatre vents. Així va pujar el Cadis a Primera, amb humilitat, i així es vol quedar. Els gaditans ja han estrenat el seu caseller de triomfs i volen duplicar els seus punts contra un Sevilla que arriba de caure a la Supercopa d’Europa contra el Bayern de Munic. Els de Lopetegui van posar contra les cordes el campió alemany i tornen a la Lliga famolencs de triomf.

VALLADOLID – CELTA DE VIGO

Canvi de dinàmica

Diumenge 18.30 h, Movistar LaLiga

Continua reforçant-se el Valladolid, que celebra el fitxatge del central El Yamiq i espera començar a sumar bones notícies. Els val·lisoletans encara no saben el que és guanyar i s’aferren al Zorrilla com el lloc en què començar una nova dinàmica. La visita és prou complicada, ja que aquest any el Celta defuig de la zona calenta de la taula. Els gallecs han començat la temporada amb quatre punts de sis de possibles i Aspas continua marcant la batuta d’un conjunt que es vol oblidar aviat dels llocs de descens.

BARCELONA – VILA-REAL

Tornada turbulenta

Notícies relacionades

Diumenge 21.00 h, M+ El Partidazo

Se n’ha anat el tercer màxim golejador de la història del club, s’han acomiadat Vidal, Rakitic i Semedo i Koeman lidera un projecte sense massa cares noves. Encara en mode pretemporada, el nou Barça arrenca al Camp Nou amb la intenció clara de recuperar sensacions. I ho fa precisament davant un dels conjunts més reforçats del mercat, el Vila-real d’Emery. O més aviat, el submarí de Gerard Moreno, que ja fa dues jornades consecutives que veu porta.