ESPANYOL-MALLORCA (0-0)

L'Espanyol i el Mallorca firmen taules en el duel d'aspirants a l'ascens

Els blanc-i-blaus acaben amb 10 per l'expulsió de Marc Roca

rpaniagua54876263 grafcat1113  cornella  barcelona   09 02 2020   el entrenado200911175350

rpaniagua54876263 grafcat1113 cornella barcelona 09 02 2020 el entrenado200911175350 / G Loinaz

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Mallorca, l’equip de Vicente Moreno en els últims tres anys, era una bona pedra de toc per mesurar el projecte del nou tècnic blanc-i-blau. L’Espanyol, després d’haver-se exhibit davant l’Albacete en la tornada a Segona, s’enfrontava a un dels equips que es postulen com a rivals directes en la lluita per l’ascens. Al final ha acabat firmant les taules després de jugar els últims 10 minuts amb un jugador menys per l’expulsió de Marc Roca.

Moreno ha repetit l’onze que tan bon rendiment li va donar en la primera jornada, mantenint Dídac Vilà al lateral esquerre malgrat que Pedrosa s’ha recuperat dels problemes físics. L’internacional sub-21 ha vist l’inici del partit des de la banqueta junt amb Javi Puado, Marc Roca, Darder i Vargas, que serien titulars a qualsevol altre equip de la categoria, fet que evidencia que la plantilla blanc-i-blava és la més potent de Segona.   

La posada en escena blanc-i-blava ha sigut molt solvent, amb un primer quart que ha sigut un monòleg periquito, amb Embarba començant com un tro i Melendo sent un maldecap per a la defensa rival movent-se bé entre línies. Però, passada aquesta efervescència inicial, les forces s’han igualat. El Mallorca s’ha desemmandrit, però, sense poder comptar amb Ante Budimir (el pitxitxi mallorquí la temporada passada està a desgrat i vol forçar la seva sortida), li ha faltat pólvora per posar a prova Diego López. El partit evidenciava el bon toc dels dos conjunts, tot i que ni els uns ni els altres aconseguien crear ocasions clares de perill.

Una tònica que s’ha tornat a plasmar després del descans. Amb els dos equips ben posicionats en defensa, davanters com Embarba i Raúl de Tomás amb prou feines apareixien. Moreno ha intentat sacsejar l’equip amb l’entrada de Javi Puado, Marc Roca, Darder i Vargas, que han donat un altre aire al seu bloc, aprofitant els espais que començava a deixar un contrincant que acusava el cansament. Però Marc Roca ha canviat el guió al deixar l’Espanyol amb un menys després de veure dues de grogues en només cinc minuts. L’exblaugrana Jordi Mboula va tenir l’ocasió més clara a cinc minuts de final en una contra, però Cabrera va ser ràpid al tall perquè el marcador ja no es mogués.

Espanyol: Diego López (5); Miguelón (6), Cabrera (7), Calero (6), Dídac Vilà (5); Melendo (6),David López (6), Fran Mérida (5), Embarba (6); De Tomás (5) i Wu Lei (5).  Tècnic: Vicente Moreno (6). Canvis: Marc Roca (3) per Melendo (m. 58), Darder (6) per Fran Mérida (m.58), Puado (6) per Wu Lei (m.58), Vargas (6) per David López (m. 74), Pol Lozano (s. q.) per Raúl de Tomás (m. 85).

Mallorca: Reina (6); Joan Sastre (7), Valjent (6), Raíllo (6), Oliván (6); Febas (6), Baba (8), Lago Junior (8), Salva Sevilla (6), Dani Rodríguez (6); Abdón (5). Tècnic: Luis García (6). Canvis:  Alegría (5) per Abdón (m.72), Jordi Mboula (s. c.) per Febas (m.79), per Antonio Sánchez (s. c.) per Lago Junior (m. 79), Stoichkov (s.c.) per Dani Rodríguez (m. 87).

Árbitro: Arcediano Monescillo (5), comitè castellanomanxec. 

Targetes: Fran Mérida (m. 26), Valjent (m. 41), Baba (m. 62), Marc Roca (m. 78 i 83).

Notícies relacionades

Estadio: RCDE Stadium.

 

Temes:

Espanyol