En el Critérium Dauphiné

Així ha quedat l'esquena dels ciclistes després d'una calamarsada impressionant

Una terrible tempesta va fuetejar els corredors de la prova francesa que van arribar més endarrerits al cim del Col de Porte

zentauroepp54475011 200813193551

zentauroepp54475011 200813193551

1
Es llegeix en minuts

Una terrible calamarsada ha fuetejat aquest dijous els corredors més endarrerits que pujaven cap al cim del Col de Porte en la segona etapa del Critérium del Dauphiné que ha guanyat el ciclista eslovè Primoz Roglic. Diversos ciclistes s’han vist obligats a posar peu a terra, ja que el terra estava cobert de boles de gel. D’altres s’han refugiat on han pogut i alguns s’han presentat a l’autobús del seu quip amb marques a l’esquena pels cops de la calamarsa.

Notícies relacionades

Un d’aquests ciclistes ha sigut el corredor francès Maxime Chevalier. El seu equip, el B&B Hotels-Vital Concept, ha distribuït a través del seu compte oficial una fotografia amb les ferides del seu corredor. Però no ha sigut l’únic afectat per culpa de la calamarsa. Un altre corredor amb marques a l’esquena ha sigut Tim Declercq, del conjunt Deceuninck.

La tempesta s’ha desencadenat quan els corredors que es disputaven la victòria, entre ells Mikel Landa, ja havien traspassat la línia de meta.

Temes:

Pluges França