JUVENTUS-SAMPDORIA (2-0)

La Juventus conquista el seu novè 'scudetto' consecutiu

Cristiano Ronaldo encarrila el triomf però veu allunyar-se la Bota d'Or després fallar un penal i del 'hat-trick' d'Immobile

juve / periodico

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Dijous se li va escapar la primera pilota de partit, però aquest diumenge la Juventus ja no ha perdonat. L’equip de Maurizio Sarri ha derrotat la Sampdoria a Torí (2-0) i, amb dues jornades encara per disputar-se en la Serie A, s’ha proclamat campió per novena vegada consecutiva. És el 36è ‘scudetto’ a les vitrines de la ‘Vecchia Signora’.

Notícies relacionades

Un gol de Cristiano Ronaldo just abans del descans (un xut ras en una jugada d’estratègia) va apaivagar els nervis dels bianconeri, que per moments van veure passar el fantasma d’un nou ajornament de la victòria. No està en el seu millor moment la Juve, que només havia guanyat un partit dels cinc últims. La Sampdoria de Claudio Ranieri va tenir les seves ocasions en la primera meitat, en la qual la Juve va perdre per lesió Dybala i Danilo.

Pjanic condueix davant Tonelli. / MASSIMO PINCA (REUTERS)

Cristiano va desembussar el xoc i va celebrar amb ràbia un gol que va encarrilar el títol, tot i que no la Bota d’OrCiro Immobile li va marcar tres al Verona i va igualar els 34 (ja definitius) de Robert Lewandowski. El portuguès, que va enviar un penal al travesser ja amb 2-0 al marcador, està en 31.