BADAJOZ, RIVAL DEL BARÇA B EN SEGONA RONDA

Ansu Fati i Riqui Puig es queden definitivament sense 'play-off'' d'ascens

Araujo sí que reforça el filial, però el club prefereix no arriscar-se a una lesió dels altres jugadors del planter que els impedeixi ser a la Champions

marcosl51881618 graf6365  ibiza  22 01 2020   el centrocampista del ibiza  j200124185508

marcosl51881618 graf6365 ibiza 22 01 2020 el centrocampista del ibiza j200124185508 / Sergio G Canizares

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Riqui Puig i Ansu Fati es perdran finalment el que queda del ‘play-off’’ d’ascens a Segona. Els dos jugadors del planter, que ja no van disputar la primera ronda al jugar l’últim i intranscendent partit de Lliga davant l’Alabès, tampoc seran presents a la segona i, si n’hi hagués, la tercera eliminatòria. Quique Setién prefereix no arriscar-se que una lesió impedís poder comptar-hi a la tornada de la Champions.

Notícies relacionades

Francisco Javier García Pimienta sí que podrà comptar amb Ronald Araujo i Arnau Tenas, convocat per Setién per a Vitòria, els quals posaran ara el rumb cap a la concentració de l’equip a Marbella. Sense el seu concurs ni el de Riqui, Ansu i Araujo, el Barça B es va imposar diumenge al Valladolid Promesas. I ara el filial es mesurarà dimecres contra el Badajoz. Castelló-Penya Esportiva, Balears-Cornellà i Cultural-Sabadell completen el quadro. Els guanyadors es disputaran diumenge els dos bitllets que queden a Segona. 

García Pimienta, a més de no poder alinear Riqui Puig ni Ansu Fati, tampoc pot disposar d’un dels seus puntals, Álex Collado, que es perdrà tots els ‘play-off’’ després de fer-se a l’entrenament de dimecres una lesió al peu esquerre que el tindrà 12 setmanes de baixa.