DESPRÉS DEL PERDÓ DEL TAS

Guardiola replica a Tebas i diu que «deu estar molt gelós de la Premier»

«La pròxima vegada li preguntaré quins jutges hi han d'anar», afirma el tècnic del Manchester City

«Alguns deien que ens havien de descendir a la League Two. I també m'hauria quedat», argumenta

marcosl54098465 file photo  soccer football   premier league   manchester ci200714154102

marcosl54098465 file photo soccer football premier league manchester ci200714154102 / Lee Smith

1
Es llegeix en minuts

«El senyor Tebas deu estar molt gelós de la Premier League». Així ha respost Pep Guardiola, l’entrenador del Manchester City, a les declaracions del president de la Lliga de Futbol Professional (LFP) en què es mostrava en desacord pel perdó del TAS al club anglès, fet que li permetrà participar la temporada que ve a la Champions.

«És un expert legal increïble», ha dit Guardiola en la conferència de premsa prèvia a l’enfrontament d’aquest dimecres contra el Bournemouth. «La pròxima vegada li preguntaré quins jutges són els que hi han d’anar. Ha de centrar-se en la Lliga», ha recomanat el tècnic Tebas, recordant-li que «ell és un d’aquests que quan la sentència va a favor seu és perfecte, com ha passat a Espanya. Però quan va contra ell sempre hi ha problemes».

Notícies relacionades

No s’ha quedat aquí el missatge de Guardiola. «Senyor Tebas, estarem a la Champions League la temporada que ve perquè el que vam fer va ser el correcte». I, a més, aquesta resolució del tribunal d’arbitratge esportiu no tindrà cap influència en el futur del tècnic.

«Potser ara puc quedar-me aquí més temps, però la gent no entén que ha sigut molt difícil per a tots estar sota sospita» (Guardiola)

Acaba contracte amb el City el juny del 2021, d’aquí un any. «La meva opinió no ha canviat, potser ara puc quedar-me aquí més temps, però la gent no entén que ha sigut molt difícil per a tots estar sota sospita», ha precisat Guardiola, que ha explicat que ja havia dit que compliria el seu contracte, encara que fos sense jugar a Europa. «Alguns deien que ens havien de descendir a la League Two. I també m’hauria quedat».