preocupació blanca

El madridista Jovic, aïllat després de tenir contacte amb un amic amb coronavirus

El davanter havia tornat a jugar a San Mamés i ja ha protagonitzat diversos incidents en el club

segea54008893 bilbao  spain   july 05  yuri berchiche of athletic club bat200708165259

segea54008893 bilbao spain july 05 yuri berchiche of athletic club bat200708165259 / Quality Sport Images

1
Es llegeix en minuts

El davanter Luka Jovic es troba aïllat al seu domicili després de rebre a casa seva un amic que va donar positiu en el test de la Covid-19 que li va fer el Reial Madrid, segons estableix el protocol del club blanc per a familiars i amics de jugadors, tot i que de moment el control que s’ha realitzat al futbolista serbi ha donat negatiu.

El Reial Madrid ha aïllat al seu domicili Jovic, que tindrà una atenció diària després d’un primer control negatiu. El davanter, que es va fracturar durant el confinament l’os calcani del peu dret, va reaparèixer dissabte passat a San Mamés contra l’Athletic i, després de dos dies lliures, ja no ha acudit a la ciutat esportiva del Reial Madrid als dos entrenaments que la plantilla madridista ha completat aquesta setmana.

Futbolista problemàtic

Seguint el protocol establert per evitar qualsevol contagi a la plantilla, el Reial Madrid va aïllar dilluns Jovic , i el seu amic està en quarantena en un hotel. El davanter serà baixa contra l’Alabès i d’aquí uns dies se sotmetrà a un nou test per comprovar si pot tornar als entrenaments amb la resta dels companys.

Notícies relacionades

Jovic no ha rendit al nivell esperat en la seva primera temporada al Reial Madrid, que va desemborsar per ell 60 milions d’euros, i ha protagonitzat diversos incidents fora del terreny de joc que han generat malestar en el club blanc.

Es va lesionar durant el confinament per una caiguda després de saltar-se la quarantena i ser denunciat per la policia del seu país, va publicar fotos d’una barbacoa amb amics sense la distància de seguretat ja a Madrid i, ara, rep un amic amb coronavirus i ha pogut posar en perill els seus companys.