l'esport i el coronavirus

Iniesta torna aquest dissabte a la competició

La JLeague es reprèn després de la suspensió provocada a la primavera per la pandèmia

segea53974229 graf1500  kobe  03 07 2020   el centrocampista espa ol del v200703161709

segea53974229 graf1500 kobe 03 07 2020 el centrocampista espa ol del v200703161709

1
Es llegeix en minuts

Andrés Iniesta ha afirmat aquest divendres que espera fer una «bona tasca» quan es reprengui aquest dissabte la temporada de la JLeague, després de la interrupció per la Covid-19, i ha lamentat que els partits de les pròximes dates hagin de realitzar-se sense espectadors o amb l’aforament limitat. Iniesta està vinculat al Vissel Kobe des de fa dos anys i s’ha convertit en una de les principals figures del futbol nipó. El seu equip es va adjudicar el primer de gener d’aquest any la Copa de l’Emperador, el seu primer títol en la història del club, al derrotar en la final per 2-1 el Kashima Antlers.

Notícies relacionades

En l’actual temporada de la Primera Divisió de la JLeague, el Vissel Kobe, igual com la resta dels equips, només va tenir oportunitat de disputar un partit, el 23 de febrer, en el seu cas davant el Yokohama, que va acabar amb empat a 1, però la segona data ja va quedar ajornada per la pandèmia de coronavirus i el torneig es reprendrà aquest dissabte. «Han sigut moments difícils, no només per a mi, sinó a nivell global, a nivell individual i en el món esportiu», ha afirmat Iniesta en una roda de premsa juntament amb altres integrants de l’equip en la vigília del partit que el Vissel Kobe, dirigit per l’alemany Thorsten Fink, jugarà a casa seva contra l’Sanfrecce Hiroshima.

«El millor de mi»

«He intentat donar el millor de mi i arribar en la millor condició possible, i espero que demà pugui fer una bona tasca», ha afegit Iniesta. La JLeague es reprendrà sense espectadors als estadis, seguint l’exemple de competicions esportives en altres països que, com el Japó, han sigut castigats per la pandèmia de coronavirus. S’espera que a partir del 10 de juliol hi puguin acudir aficionats, tot i que amb un màxim de 5.000 per estadi i amb altres limitacions.