polèmica futbolística

Un equip de Seül es disculpa per utilitzar nines inflables com a espectadores

El conjunt de la capital de Corea del Sud va poblar les grades buides amb els objectes sexuals en el partit davant del Gwangju FC

zentauroepp53454180 seoul  korea  republic of   17 05 2020   cheering mannequins200518141235

zentauroepp53454180 seoul korea republic of 17 05 2020 cheering mannequins200518141235 / YONHAP

1
Es llegeix en minuts

El FC Seül, club representatiu de la capital de Corea del Sud, s’ha hagut de disculpar públicament per haver poblat les grades buides de l’estadi de la ciutat amb nines inflables i haver utilitzat aquest objecte sexual per evitar donar un aspecte desèrtic a la instal·lació esportiva.

La polèmica iniciativa es va produir aquest diumenge en el partit que va enfrontar al conjunt de Seül amb el Gwangju FC. Les imatges amb les fictícies espectadores, descrites com a ‘maniquins prèmium’, ja han donat la volta al món, tot i que el FC Seül ha hagut d’emetre un comunicat en el qual ha reconegut que no havien estat encertats a l’hora d’escollir els imaginaris animadors. Diverses nines, a més, portaven samarretes amb el logotip d’un venedor de joguines sexuals per crear encara més polèmica.  

El comunicat

Notícies relacionades

«Sentim sincerament haver causat una profunda preocupació als nostres seguidors. No teníem cap connexió amb les joguines sexuals. La nostra intenció era proporcionar una petita animació després que les autoritats decidissin programar els partits a porta tancada. Per això, demanem disculpes als que estimen i recolzen al FC Seül».

Les nines inflables anaven proveïdes de mascaretes i havien sigut distanciades a les grades en compliment de les normes per evitar el contacte i frenar el coronavirus. Altres clubs coreans, en canvi, van optar per pancartes o imatges de cartró per evitar donar a la grada un aire de buit. El Seül va guanyar el partit per 1-0.