OBRA EN MARXA

El Madrid presenta detalls del nou Bernabéu

El club blanc publica a les xarxes socials un vídeo de l'ambiciós projecte de reforma de l'estadi madridista

marcosl45165588 as  ser  el nuevo estadio santiago bernab u200414155129

marcosl45165588 as ser el nuevo estadio santiago bernab u200414155129 / REAL MADRID

1
Es llegeix en minuts

El Madrid continua treballant en la remodelació de l’estadi Santiago Bernabéu. No només físicament amb obrers a l’estadi blanc, com s’ha vist aquest dimarts, sinó presentant, a través de les xarxes socials, com quedarà quan finalment se n’hagin completat tots els treballs.

Obres aquest dimarts al Bernabéu. / AFP

Fa justament un any, Florentino Pérez, el president del Madrid, va anunciar oficialment el projecte per crear el nou Bernabéu. Una reforma que s’allargarà, com a mínim, durant els pròxims tres anys i mig, cosa que obliga el club a endeutar-se per un valor de 575 milions, amb un crèdit que pretén tornar en 30-35 anys.

«Aquest estadi serà una icona avantguardista per al club i per a la ciutat de Madrid» (Florentino)

Notícies relacionades

«Aquest estadi serà una icona avantguardista per al club i per a la ciutat de Madrid», va anunciar Florentino en la seva presentació, recordant que des de l’inici del seu mandat, l’any 2000, el club «havia invertit 500 milions en la millora de les nostres instal·lacions: 269 al Bernabéu i 231 a Valdebebas. Tot perquè ens puguem sentir orgullosos de la millora del nostre patrimoni».

Tindrà una façana totalment asimètrica, amb un passeig perimetral com si fos un espai de terrassa que permetrà a l’aficionat fer un volt per tot l’estadi amb vistes a Madrid. El nou Bernabéu tindrà un sostre retràctil, com s’aprecia al vídeo, que podrà obrir-se en 15 minuts. I tancar-se en el mateix temps.