estrella compromesa

Iniesta: «La situació al Japó és de control»

L'estrella del Vissel mostra la seva preocupació per l'evolució de la pandèmia a Espanya

zentauroepp46407079 andres iniesta  foto  javi ferr ndiz190102094206

zentauroepp46407079 andres iniesta foto javi ferr ndiz190102094206 / JAVI FERRANDIZ

1
Es llegeix en minuts

Andrés Iniesta ha afirmat que al Japó «la situació és de control» malgrat l’estat d’alerta declarat pel coronavirus, i va destacar positivament que es prenguessin mesures ràpides. «Portem tres mesos més o menys des que va començar tot i aquí la sensació és de control. La gent surt al carrer. El que es va fer molt bé va ser tancar escoles i esdeveniments amb molta gent des del minut u. Tot això ha minimitzat les conseqüències», va explicar.

«Tenim un pla individual. Després per videoconferència amb el preparador físic fem alguns dies sessions de core i de la part física. Aquí, afortunadament, vivim en un petit illot i podem sortir a caminar o a córrer. Estem mantenint una mica la forma, fent ‘tik toks’ i col·laborant amb la família. Aquesta situació també t’ensenya altres coses», va declarar Iniesta durant la seva participació en la marató solidària ‘online0 #JoEmCorono que organitza l’humorista Carlos Latre amb l’objectiu recaptar fons per trobar la vacuna contra la malaltia.

«Cal ser solidaris i companys. Entre tots s’ha de treure, no hi ha més opcions»

Andrés Iniesta

Futbolista

Notícies relacionades

Iniesta va reconèixer que viu amb preocupació el que passa a Espanya. «Tots estan bé, afortunadament. Des de fora la situació es viu amb angoixa, amb preocupació. Estem desitjant que passi ràpid, posant tots de la nostra part perquè això passi», va declarar el jugador. «L’únic que puc fer des d’aquí és enviar un missatge d’ànim, de fortalesa. Totes les ciutats són pràcticament buides i això és un fet de solidaritat de la gent, demostra que s’ha involucrat i és conscient de la situació que es viu. Entre tots s’ha de treure, no hi ha més opcions. Cal ser solidaris i companys», va apuntar.

Sobre la represa de la Lliga espanyola, va apuntar: «Jo crec que parlar ara de quan comença o no... ningú ho sap. És molt imprevisible tot el que està passant i en el dia d’avui jo crec que s’entreveu complicat que es pugui jugar. Però tots confiem que això vagi canviant, que l’etapa d’estiu canviï el tema del contagi i es pugui acabar».