pel coronavirus

L'Obert Britànic de golf serà cancel·lat

El prestigiós torneig que està programat al juliol seguirà els mateixos passos que Wimbledon, ja que disposa d'una prima d'assegurança sobre pandèmies

segea52958686 tampa  florida   march 28  as golf courses change their prot200402091132

segea52958686 tampa florida march 28 as golf courses change their prot200402091132 / Mike Ehrmann

1
Es llegeix en minuts

L’Obert Britànic de Golf 2020, programat per al pròxim mes de juliol al Royal St. George’s de Sandwich (Anglaterra) serà cancel·lat a causa de la pandèmia de coronavirus, segons informa la revista especialitzada ‘Golf Digest’. La decisió es produeix arran de la cancel·lació aquest dimecres del torneig de tennis de Wimbledon, una acció que Royal and Ancient, el grup que organitza el The Open Championship, estava esperant abans de seguir endavant amb el seu pla de cancel·lar el seu torneig per primera vegada des de la segona guerra mundial.

Programat del 16 al 19 de juliol a Sandwich, Anglaterra, el torneig es cancel·larà en lloc de posposar-se, perquè el R&A pot cobrar una prima d’assegurança de pandèmies si es cancel·la en una data determinada, segons ‘Golf Digest’. Pel que fa al Masters d’Augusta, programat per a la setmana que ve, i el Campionat PGA, programat per al mes vinent, els Estats Units han anunciat ajornaments, però no hi ha dates futures.

Més cancel·lacions

Notícies relacionades

El PGA Tour ha cancel·lat o posposat nou esdeveniments amb tornejos que estaven programats per als Estats Units fins a finals de maig. ‘Golf Digest’ va informar que no s’espera que The Open Championship es disputi al Royal St. George’s l’any que ve, cosa que crea un problema per al R&A. L’organització ha estat planejant durant diversos anys una celebració especial del 150è Aniversari del Obert Britànic a l’Old Course de St. Andrews, Escòcia, en l’edició del 2021.

L’Obert Britànic està programat per a l’Old Course a St. Andrews l’any vinent, seguit de la seva celebració al Royal Liverpool, el 2022 i al Royal Troon, de Glasgow (Escòcia), el 2023. S’espera una decisió sobre l’Obert dels Estats Units de Golf, programat per disputar-se del 18 al 21 del juny vinent, ael Club Winged Foot, de Mamoroneck (Nova York). Els responsables de l’organització del torneig ja van anunciar que a mitjans d’aquest mes donaran a conèixer la decisió sobre si al final es manté la programació de la disputa del torneig.

Temes:

Golf Coronavirus