llegenda blanca

Mor Goyo Benito als 72 anys

El Madrid comunica que feia anys que el mític defensa estava malalt i mor en plena crisi del coronavirus

zentauroepp53004913 goyo benito200402142406

zentauroepp53004913 goyo benito200402142406

1
Es llegeix en minuts

Goyo Benito, una de les llegendes del Reial Madrid, ha mort aquest dijous a la capital d’Espanya als 72 anys. Feia anys que el futbolista internacional estava malalt, tot i que el club blanc no ha comunicat de forma oficial que la seva mort estigui relacionada amb la pandèmia del coronavirus. 

«El Reial Madrid, el president i la junta directiva lamenten profundament la mort de Goyo Benito, una de les grans llegendes del nostre club. El club vol expressar les seves condolences i el seu carinyo i afecte a la seva dona, Paula, als seus fills, Patricia i Rubén, i a tots els seus familiars i éssers estimats, condolences que fa extensives als madridistes de tot el món».

 

Benito va vestir la samarreta del Reial Madrid durant 13 temporades. Durant tot aquest temps, des de la seva formació al planter del Reial Madrid, va conquerir 6 Lligues i 5 Copes d’Espanya. Va pertànyer a la generació de futbolistes que va agafar el relleu del Reial Madrid ie-ie. Va jugar 420 partits oficials amb el Reial Madrid i va ser internacional amb Espanya en 22 ocasions.

 

«El Reial Madrid ha estat en tot moment al seu costat en la lluita contra la malaltia que patia des de feia més d’una dècada», afegeix el club blanc en el comunicat, on recorda també la mort de l’expresident Lorenzo Sanz, a causa del coronavirus.

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Reial Madrid