crisi global

Els jugadors de l'Atlètic assumeixen un erto del 70% i alleugen el dels treballadors del club

51332352 60

51332352 60 / GABRIEL BOUYS (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer equip de l’Atlètic de Madrid reduirà el seu sou en un 70% per l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (erto) i ha acordat complementar al costat del Comitè de Direcció blanc-i-vermell el sou dels 430 treballadors del club afectats per l’erto.

El complement per als treballadors afectats per la mesura laboral provocada pel cessament de competicions pel coronavirus serà assumit a parts iguals pels jugadors i tècnics de la primera plantilla masculina i el Comitè de Direcció del club, que inclou el conseller delegat, Miguel Ángel Gil Marín, i els directors de les diferents àrees, segons va anunciar aquest dijous el club.

L’erto a l’Atlètic de Madrid, anunciat divendres passat en una carta del màxim accionista, suposarà una reducció del 70% del sou de la plantilla i del cos tècnic del primer equip masculí, el primer equip femení i el filial masculí, l’Atlètic B que competeix en Segona Divisió B, mentre duri l’estat d’alarma decretat pel Govern.

Notícies relacionades

La mesura inclou un acord intern entre el primer equip masculí amb l’entitat que defineix «dos escenaris diferents depenent de la configuració definitiva de la present temporada 2019-20», segons explica el club.

Aquest acord entre el club i la primera plantilla inclou el complement salarial que rebran els 430 treballadors afectats per l’erto, a excepció de jugadors i tècnics dels equips professionals.