ESTALVI DE 90 MILIONS

Cristiano Ronaldo i les estrelles del Juventus accepten una rebaixa de sou

El capità Giorgio Chiellini convenç els seus companys per ajudar el club en un moment complicat pel coronavirus

La rebaixa salarial de la plantilla serà durant els mesos del març, l'abril, el maig i el juny per permetre que el club mitigi les pèrdues

FILE PHOTO: Soccer Football - Champions League - Round of 16 First Leg - Olympique Lyonnais v Juventus - Groupama Stadium, Lyon, France - February 26, 2020  Juventus’ Cristiano Ronaldo looks dejected as he applauds fans at the end of the match   REUTERS/Eric Gaillard/File Photo

FILE PHOTO: Soccer Football - Champions League - Round of 16 First Leg - Olympique Lyonnais v Juventus - Groupama Stadium, Lyon, France - February 26, 2020 Juventus’ Cristiano Ronaldo looks dejected as he applauds fans at the end of the match REUTERS/Eric Gaillard/File Photo / Eric Gaillard (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Juventus ha anunciat que tant la plantilla com el tècnic Maurizio Sarri han accedit a rebaixar-se el sou per la crisi del coronavirus. «L’acord estableix una reducció salarial equivalent a les sumes que es corresponien amb els mesos del març, l’abril, el maig i el juny del 2020», ha revelat el club italià, fixant «els efectes econòmics i financers en prop de 90 milions d’euros» de la temporada 2019-20.

Chiellini, el capità de la Juve, ha sigut una figura clau en l’acord a què finalment s’ha arribat amb els executius del club. El defensa ha sigut qui ha anat bastint els ponts de diàleg amb els seus companys, especialment amb Cristiano Ronaldo, la gran estrella de la Vecchia Signora.

Notícies relacionades

«En les pròximes setmanes s’acabarà de rubricar aquest compromís amb el tècnic i els futbolistes, conforme a les regulacions que regeixen durant aquests temps», ha indicat la Juve en el seu comunicat revelant que «quan els compromisos del calendari es reprogramin, el club tornarà a negociar de bona fe amb els jugadors i el tècnic els augments corresponents un cop acabades les competicions oficials».

El club italià acaba el comunicat indicant que «agraeix tant l’entrenador com els futbolistes el seu compromís en aquests temps tan difícils per a tothom».