contra el Covid-19

LaLiga uneix artistes i futbolistes en un festival benèfic que es veurà teles i xarxes

D'Alejandro Sanz i Ainhoa Arteta a Piqué i Wu Lei participaran en l'esdeveniment el dissabte 28

zentauroepp50870106 pique micro200327180011

zentauroepp50870106 pique micro200327180011 / DAVID CASTRO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de mig centenar d’artistes i futbolistes participaran aquest dissabte en LaLiga Santander Fest, un festival benèfic de pes internacional que tindrà el doble objectiu de recaptar fons per combatre la pandèmia del Covid-19 i recolzar els aficionats que es veuen obligats a romandre a les seves llars en aquestes setmanes de quarantena.

L’esdeveniment, que s’emetrà a més de 180 països i començarà a les 18.00 hores, compta en la seva llista d’artistes amb Aitana, Alejandro Sanz, Antonio Carmona, Antonio José, Antonio Orozco, Ainhoa Arteta, Beret, Cami, Danna Paola, David Bisbal, Diogo Piçarra, El Arrebato, José Mercé, Juanes, Juan Magan, Lang Lang, Lola Índigo, Lucas Vidal, Luciano Pereyra, Luis Fonsi, Manuel Carrasco, Miriam Rodríguez, Mon Laferte, Morat, Pablo Alborán, Pablo López, Raphael, Rosario, Sebastián Yatra, Taburete, Tini i Vanesa Martín.

Alejandro Sanz, a l’estadi de l’Espanyol el juny del 2019 / RICARD CUGAT

Quant als futbolistes, participaran Iker Muniain, de l’Athletic Club; Koke i Saúl, de l’Atlètic de Madrid; Oier Sanjurjo, del CA Osasuna; Manu García, del Deportivo Alabès; Gerard Piqué i Iván Rakitic, del FC Barcelona; Jorge Molina i Jaime Mata, del Getafe CF; Víctor Díaz, del Granada CF; José Luis Morales, del Llevant UD; Hugo Mallo, de l’RC Celta; Javi López i Wu Lei, de l’RCD Espanyol de Barcelona; Xisco Campos, de l’RCD Mallorca; Joaquín, del Real Betis Balompié; Sergio Ramos i Lucas Vázquez, del Reial Madrid CF; Unai Bustinza, del CD Leganés; Asier Illarramendi, de la Reial Societat; Javi Moyano, del Reial Valladolid CF; Sergi Enrich, de l’SD Eibar; Jesús Navas, del Sevilla FC; Dani Parejo i Rodrigo Moreno, del València CF; i Santi Cazorla, del Vila-real CF.

Rafa Nadal, també

Al festival seran presents, a més, altres personalitats del món de l’espectacle i l’esport com Eva González i Toni Aguilar, encarregats de presentar el macroconcert, o el tennista Rafa Nadal, que participarà, com a ambaixador del Banc Santander.

LaLigaSantander Fest s’emetrà en directe a tot el món a través dels canals Movistar LaLiga, GOL TV i dels ‘broadcasters’ internacionals. A més, podrà veure’s als canals socials de LaLiga, tant a YouTube com a Facebook i, a LaLigaSportsTV i en xarxes socials del Banc Santander.

El festival és benèfic i, en aquest sentit, el mateix Banc Santander ha realitzat ja una primera donació de mig milió d’euros. Els usuaris que desitgin realitzar donacions podran accedir a ‘www.laliga.com/laligasantanderfest’, on trobaran tota la informació sobre com contribuir amb la iniciativa.

Notícies relacionades

Tot el recaptat serà donat, a través de la Fundació Banco Santander, per ajudar a mitigar els efectes provocats per la pandèmia del Covid-19. D’una banda, el volum més gran estarà dirigit a la compra del material sanitari i es canalitzarà seguint les prioritats sanitàries del Govern, en coordinació amb el Consell Superior d’Esports (CSD).

A més, una altra part del recaptat anirà a parar a la iniciativa solidària #SaldremosJuntos, un projecte llançat per Saúl Ñiguez al costat d’un grup d’esportistes, periodistes, ‘influencers’ i dissenyadors, que busca ajudar les pimes i autònoms afectats per Covid-19.

Temes:

Coronavirus