hipòtesi sorpresa

«No seria forassenyat un Tour tancat al públic i només per televisió»

La ministra francesa d'Esports, Roxana Maracineanu, apunta la possibilitat a causa de la pandèmia del Covid-19

zentauroepp49132631 cycling   tour de france   the 27 5 km stage 13 individual t190719174125

zentauroepp49132631 cycling tour de france the 27 5 km stage 13 individual t190719174125 / CHRISTIAN HARTMANN

1
Es llegeix en minuts
Efe

Roxana Maracineanu, ministra francesa d’Esports, no descarta la possibilitat que el Tour de França s’hagi de disputar «a porta tancada» a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, tot i que va precisar que l’assumpte l’estan «tractant» i encara és «massa aviat per decidir».

«Estem tractant l’assumpte del Tour amb ASO, però encara és massa aviat per prendre una decisió», va dir la ministra gal·la, que es va plantejar què passaria «si se celebrés a porta tancada, ja que el Tour no es basa en la venda d’entrades, sinó en els drets de televisió».

Notícies relacionades

Segons va dir Maracineanu a France Bleu, «en aquest període de tancada tots són conscients i responsables i tots entenen els beneficis de quedar-se a casa i, per tant, van afavorir el programa de televisió en lloc del programa en viu. Finalment, no seria tan forassenyat seguir el Tour per televisió. "

«El Tour és un monument de l’esport, però és massa aviat per decidir, hi ha temps per a tot. Ara tenim una altra batalla més urgent i hem d’unir les nostres forces en aquesta dificultat abans d’afrontar la següent».