Froome s'entrena en el Col de la Quarantena i l'Alpe Covid-19

El quatre vegades guanyador del Tour compleix el 'Quedatacasa' fent etapes al rodet

froome

froome

1
Es llegeix en minuts
Efe

Que no falti malgrat tot el bon humor, malgrat els estralls que causa la pandèmia actual que pateix el món amb el coronavirus. Aquesta sembla ser l'actitud del britànic Chris Froome, quatre vegades guanyador del Tour de França, una del Giro i dos de la Vuelta.

Froome, de 34 anys, compleix amb el lema de 'Queda't a casa', i s'entrena tots els dies fent rodet i gimnàs, amb disciplina i ambició. No falten en la seva dieta d'entrenaments els grans ports.

Climbing the Col de Quarantine today, tomorrow is the Alpe d’Covid-19 #RestonsChezNous #QuarantineAndChill Seriously though, thank you to all those out there putting their lives at risk to keep the world ticking over pic.twitter.com/dA1Vpa1oHt— Chris Froome (@chrisfroome) March 25, 2020

Amb una imatge del ciclista fent rodet a casa seva, Froome comenta: «Estic pujant el Col de la Quarantena i demà toca l'Alpe d'Covid-19».

Notícies relacionades

El missatge irònic de Froome l'acompanya després amb un altre de reconeixement a totes aquelles persones que amb el seu treball arrisquen la seva salut per atendre els altres.

«De veritat, gràcies a tots els que estan arriscant les seves vides per mantenir el món funcionant. Un aplaudiment per a ells».