NOUS CONTAGIS

L'Alabès i el Baskonia anuncien 15 casos de coronavirus

L'equip de futbol és el més afectat amb tres positius a la plantilla del primer equip i set entre el cos tècnic i acompanyants habituals

GRAF5246. VITORIA, 23/02/2020.- El delantero Joselu (d) del Deportivo Alavés, y el defensor Íñigo Martínez del Athletic de Bilbao, disputan el balón durante el partido correspondiente a la jornada 25 de LaLiga Santander que se disputa este domingo en el estadio de Menditorroza en Vitoria. EFE/ David Aguilar

GRAF5246. VITORIA, 23/02/2020.- El delantero Joselu (d) del Deportivo Alavés, y el defensor Íñigo Martínez del Athletic de Bilbao, disputan el balón durante el partido correspondiente a la jornada 25 de LaLiga Santander que se disputa este domingo en el estadio de Menditorroza en Vitoria. EFE/ David Aguilar / David Aguilar (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Alabès ha fet públic aquest dimecres que 15 integrants de les habituals expedicions de les seves plantilles de futbol, i de bàsquet amb el Baskonia, han donat positiu en l'anàlisi de coronavirus. Tres infectats són jugadors del primer equip de futbol i set més pertanyen al cos tècnic vitorià que comanda Asier Garitano, mentre que cap integrant de la primera plantilla del Baskonia ha donat positiu.

, Grupo @Baskonia - #Alabèshttps://t.co/PVkW8orbZy pic.twitter.com/a94E8TMjHN— Esportiu Alabès (@Alaves) March 18, 2020

En un comunicat oficial, el club ha assegurat que no hi ha risc per als infectats: “Les persones detectades estan asimptomàtiques i en bon estat de salut”, diu la missiva. L'anunci de l'Alabès s'uneix als del València, el Madrid de bàsquet o l'Espanyol, que també han anunciat positius, a les seves plantilles.