SUSPENSIÓ

No hi haurà futbol infantil a Catalunya durant dues setmanes pel coronavirus

La Federació Catalana de Futbol suspèn tots els partits perquè «ha de prevaler la salut dels afiliats»

zentauroepp49126434 futbol infantil200311161657

zentauroepp49126434 futbol infantil200311161657 / JULIO CARB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit aquest dimecres suspendre tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit territorial durant dues setmanes com a mesura de prevenció del coronavirus.

També la FCF ha decretat la suspensió a partir d’aquest dimecres i pel mateix període de temps de totes les activitats esportives i formatives que organitza.

Els acords han sigut adoptats per la comissió executiva de la FCF d’acord amb «les prerrogatives atribuïdes a aquest òrgan en assumptes d’urgència notòria» estan subjectes «a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats sanitàries i esportives», segons assegura mitjançant un comunicat.

Recomanació de la RFEF

Notícies relacionades

La FCF ha informat que la decisió s’ha adoptat després de rebre aquest dimecres una comunicació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) amb la recomanació.

«La FCF creu que ha de prevaler la salut i el benestar dels afiliats, i que el més aconsellable és aplicar la mesura més restrictiva possible per raons de salut pública», assegura el comunicat.