Història increïble

Ronaldinho, arrestat per haver entrat amb passaport fals al Paraguai

L'exblaugrana, que havia de presentar un programa solidari a Asunción, compareixerà davant la fiscalia per aclarir la situació

ronaldinh / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia del Paraguai manté retinguts per ordre de la fiscalia l’exfutbolista blaugrana Ronaldinho Gaúcho i el seu germà Roberto per presumptament haver entrat al país amb passaports falsos. Tots dos romandran sota custòdia policial en un luxós hotel dels afores d’Asunción fins que aquest dijous siguin conduïts a declarar a la fiscalia, que decidirà si es procedeix a la detenció de tots dos. 

Segons fonts de la fiscalia, a l’habitació on s’allotgen els germans es van confiscar dos passaports paraguaians a nom de Ronaldo de Assis Moreira i de Roberto de Assis Moreira. Alguns mitjans paraguaians assenyalen que l’exinternacional del Brasil tenia algun tipus de problema al Brasil que li impedia sortir del seu país, i per això suposadament ha recorregut a utilitzar documents falsos. 

 

Els agents també han arrestat un ciutadà brasiler que es trobava amb els dos germans a l’Hotel Resort Yacht i Golf Club Paraguayo, a la ciutat de Lambaré, segons ha informat la fiscalia. El detingut és el brasiler Wilmondes Sousa, de 45 anys, que presumptament també ha entrat amb documents paraguaians «adulterats».

Havia de presentar un programa solidari

L’arrest de Ronaldinho i el seu germà es produeix després que les autoritats de migració informessin que l’exblaugrana i el seu germà havien entrat a l’aeroport internacional d’Asunción amb passaports falsos, documents adulterats. A continuació, agents fiscals i de la Policia Nacional van escorcollar l’habitació de tots dos. 

Notícies relacionades

 Segons la fiscalia, Ronaldinho viatjava a Asunción convidat per Nelson Belotti, propietari del casino Il Palazzo. L’exfutbolista tenia previst presentar aquest dijous a la ciutat el programa d’assistència mèdica gratuïta ‘Mòbil de salut de les nenes i nens’ i també havia de presentar el seu llibre ‘Genio de la vida’.

A la seva arribada a Asunción, Ronaldinho va ser rebut, després d’haver passat amb normalitat els controls duaners, per desenes de persones que l’esperaven a l’aeroport. Després va ser guardonat amb el títol de Visitant Il·lustre d’Asunción en una cerimònia a l’ajuntament.