La setmana que ve

Coronavirus: l'AX Milà-Reial Madrid de bàsquet es jugarà a porta tancada

També s'han cancel·lat les rodes de premsa i només es permetrà l'accés a les pistes a les persones mínimes necessàries

zentauroepp52468658 nicolas laprovittola of real madrid in action during the eur200301132535

zentauroepp52468658 nicolas laprovittola of real madrid in action during the eur200301132535 / Oscar J Barroso AFP7 Europa

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Eurolliga ha anunciat que l’AX-Milà-Reial Madrid, de la fase regular de la màxima competició europea de bàsquet, i el Brescia-Reyer Venezia, de l’Eurocopa previstos per a la setmana que ve es jugaran a porta tancada.

L’Eurolliga  ha pres aquesta decisió partint de les regulacions que apliquen les pautes de l’Organització Mundial de la Salut que actualment estan vigents a la Regió de la Llombardia, a Itàlia, i després de consultar amb el departament mèdic de la competició. 

«Per garantir la seguretat dels jugadors, entrenadors i àrbitres participants, evitar la propagació del virus Covid-19 i mantenir la regularitat de la competència, els equips locals han establert protocols especials de seguretat sanitària per als jocs», diu al seu anunci l’Eurolliga.

Notícies relacionades

«Ningú, inclosos aficionats, VIP, periodistes ni membres addicionals del personal del club, podran accedir a les pistes», afirma.

També s’han cancel·lat les rodes de premsa i només es permetrà l’accés a les pistes a les persones mínimes necessàries.