entrenador enfadat

Tuchel critica la plantilla del PSG per una festa d'aniversari

El tècnic s'irrita pel festeig després de la derrota davant del Dortmund a la Champions

tuchel

tuchel / Martin Meissner (AP)

1
Es llegeix en minuts

L’entrenador del París Saint-Germain, Thomas Tuchel, va criticar que alguns dels seus jugadors anessin a una festa dijous passat, dos dies després que l’equip patís una derrota a Dortmund que compromet les seves opcions de continuïtat a la Champions League. «No estem contents amb la imatge de la festa», va dir el tècnic en roda de premsa, en relació amb la celebració de l’aniversari de l’uruguaià Edinson Cavani i els argentins Mauro Icardi Ángel Di María, en la qual van participar gairebé tots els membres de la plantilla.

Tuchel va confessar haver-se «sorprès» per la festa i va semblar que es mossegava la llengua quan va respondre a les preguntes: «N’hem parlat al vestuari. S’ha de quedar dins. Era un dia lliure, era la seva vida privada, però ho hem parlat i el que hem dit s’ha de quedar dins [...] No deixaré de donar la meva opinió al grup».

Els problemes de l’equip

Notícies relacionades

La festa va ser un nou capítol dels problemes que arrossega el PSG, que va sortir a la palestra després de la derrota 2-1 contra el Borussia a l’anada dels vuitens de final de la Champions. Tuchel, que anteriorment havia criticat la celebració de l’aniversari de Neymar, va haver de respondre també a les crítiques del brasiler després del partit, quan va assegurar que el club no el va deixar jugar les trobades anteriors per una lesió que ell va negar. «La decisió es va prendre entre els metges, el club i jo. Imagini que el fem jugar però la lesió s’agreuja i el perdem per tres mesos. Ens haurien criticat més», va dir l’entrenador.

Davant aquestes situacions, Tuchel va lloar l’estat d’ànim del seu equip, del qual va dir que és capaç d’encoratjar-se en moments d’adversitat. Va posar com a exemple el doble duel de l’any passat contra el Liverpool a la fase de grups. A l’anada a Anfield van perdre, però van saber reaccionar a la tornada, quan la victòria era necessària per classificar-se per a vuitens. «Tinc la sensació que els meus nois són molt competitius i encara ho són més quan les coses no són còmodes, això em dona confiança. Després d’una derrota són més competitius. Ara tenen l’estat d’ànim que necessitem», va indicar.

Temes:

PSG Neymar