estrella del torneig

En l'aire la participació de Carolina Marín a Barcelona

La jugadora és a Huelva amb el seu pare, que va tenir un accident

marin

marin / JOHANNES EISELE (AFP)

1
Es llegeix en minuts

La participació de l’actual campiona olímpica i tres vegades campiona del món de bàdminton Carolina Marín al Barcelona Spain Masters 2020 estarà en l’aire fins al matí de dimecres, dia en què es confirmarà la seva presència o absència en el torneig.

Segons van informar fonts de l’entorn de la jugadora a EFE, el motiu d’aquesta possible baixa són els mateixos «problemes familiars greus» que la van obligar a perdre’s diumenge passat la seva tornada a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor amb el CB Pitiús d’Eivissa, després d’un accident patit pel seu pare.

Setmana de competició

Notícies relacionades

En el cas de confirmar-se la seva participació, l’espanyola, número vuit en la classificació de la Federació Mundial de Bàdminton (BWF), debutarà en el torneig, després d’haver-se perdut l’edició de l’any passat per lesió, dimecres a la tarda contra la russa Natalia Perminova.

El Barcelona Spain Masters, que acull el CEM Olímpics Vall d’Hebron de Barcelona, va començar aquest dimarts amb les jornades prèvies i s’estendrà durant tota la setmana, amb les semifinals i les finals que es disputaran dissabte i diumenge, respectivament.