«ENS VAM MERÈIXER EL PUNT»

Abelardo: «Seguim vius, molt vius, vivíssims»

El tècnic elogia la resposta de l'Espanyol arrencant un valuós empat a Sevilla després d'acabar amb 10 jugadors per l'expulsió de Víctor Sánchez

marcosl52319144 graf1234  sevilla  16 02 2020   el entrenador del espanyol a200216142053

marcosl52319144 graf1234 sevilla 16 02 2020 el entrenador del espanyol a200216142053 / Jose Manuel Vidal

1
Es llegeix en minuts

«Valoro aquest punt de forma totalment positiva. L’equip ha fet un gran partit». Abelardo Fernández, l’entrenador de l’Espanyol, estava «orgullós» de la resposta dels seus jugadors al Sánchez Pizjuán superant el gol inicial del Sevilla, tot i que després tot va quedar condicionat per l’expulsió de Víctor Sánchez. «Fins al minut 70 no firmava l’empat; després, potser sí», ha reconegut el tècnic asturià. «Seguim vius, molt vius, vivíssims», ha recalcat.

«Sabíem que el Sevilla venia ferit després de perdre a Vigo i que tenia molta gent de qualitat. Però l’equip s’ha mostrat molt generós, molt solidari. Podem donar molta guerra. A poc a poc, l’equip sortirà d’aquesta situació», ha indicat Abelardo, convençut que l’Espanyol aconseguirà escapar-se del descens. «Hi ha unes ganes tremendes i m’enorgulleix ser l’entrenador d’aquests xavals. Ens vam merèixer el punt».

«L’equip és vivíssim, vam competir en cada partit. Veníem al camp d’un equip l’objectiu del qual és jugar la Champions League i hem causat problemes al Sevilla. Quan estàvem 11 contra 11, no s’han sentit còmodes. En el joc, fins que va arribar l’expulsió de Víctor, hem sigut superiors», ha dit Abelardo.

«La banqueta del Sevilla estava tan desconcertada com nosaltres en la jugada de la falta» (Abelardo)

Notícies relacionades

Després, Abelardo s’ha referit a la polèmica jugada en què l’àrbitre va acudir al VAR per indicar falta i targeta groga a Sergi Gómez, previ a la falta que Embarba va transformar en l’1-1. «En el descans li he preguntat al jutge de línia. Pensava que el VAR només intervenia per xiular penal o falta i expulsió. Però ha dictaminat que era fora de l’àrea i l’àrbitre ha decidit que no és vermella, sinó targeta groga. Jo no tenia controlada aquesta jugada, el jutge de línia me l’ha explicat. La banqueta del Sevilla estava tan desconcertada com nosaltres».