ENTRENADOR EN PROBLEMES

Guti nega la gresca amb els seus jugadors a una discoteca d'Almeria

El tècnic, expulsat després de la derrota d'aquest dissabte a Osca, es troba a la corda fluixa

guiti

guiti

1
Es llegeix en minuts

José María Gutiérrez, com prefereix que li diguin des que va assumir la direcció tècnica de l’Almeria, es troba a la corda fluixa. El seu equip es manté a la zona alta de Segona, però la derrota a Osca (3-2) d’aquest dissabte, unida als rumors d’una possible festa en un local nocturn d’Almeria, han deixat tocat l’exjugador del Madrid. 

«Si algú troba una imatge meva en una discoteca d’Almeria presento la meva dimissió i torno tots els diners que m’hagi pagat el club» (Guti)

Guti va ser expulsat aquest dissabte a El Alcoraz per increpar l’àrbitre al final del partit contra l’Osca. El tècnic es va defensar després de la informació publicada per la revista ‘El Balón’, en la qual s’assegurava que «va tancar un conegut local per a una festa amb una part de la plantilla».

«La meva vida és ordenada»

Notícies relacionades

L’antic centrecampista, de 43 anys, va ser contundent: «Si algú troba una imatge meva en una discoteca d’Almeria presento la meva dimissió i torno tots els diners que m’hagi pagat l’Almeria. Tinc la consciència tranquil·la. La meva vida és ordenada, m’aixeco aviat per estar amb el meu fill, anar a la feina, tornar amb la meva família... No tinc temps per a res més», va assegurar Guti.

L’Almeria només ha sumat un punt en les quatre últimes jornades i les aigües baixen remogudes pel club.  El projecte blanc-i-vermell del xeic Turki al-Sheikh corre perill si l’equip no puja a Primera i ja han aparegut els primers noms per substituir Guti, començant pel d’Almeria Francisco, un tècnic que va sonar, per exemple, per a l’Espanyol  després dels acomiadaments de Gallego i Machín.

Temes:

UD Almeria