mercat hivernal

Enric Gallego reemplaça Chimy Ávila a l'Osasuna

El davanter barceloní (33 anys), que prové del Getafe i hi arriba cedit amb opció de compra, tindrà la missió de suplir el '9' argentí lesionat

osasuna

osasuna

1
Es llegeix en minuts

L’Osasuna ha fet oficial la cessió del jugador del Getafe Enric Gallego al club navarrès per a la resta de la temporada amb l’objectiu de suplir el lesionat Chimy Ávila i aconseguir la permanència al més aviat possible. Gallego ha sigut convocat per l’entrenador ‘rojillo’ Jagoba Arrasate per al partit de Copa contra la Reial Societat que es disputa dimecres (21 hores) a Sant Sebastià.

L’Osasuna haurà d’abonar dos milions d’euros com a opció de compra obligatòria en el cas que aconsegueixi la permanència en la màxima categoria del futbol espanyol. I, segons va informar el club navarrès, en cas d’aconseguir-la, el futbolista haurà de firmar un contracte que el vincularia al club navarrès fins al juny del 2022. Aquest dimarts Gallego ja va visitar el vestidor del conjunt navarrès i es va fotografiar, precisament, amb Ávila per simbolitzar la benvinguda de l’ara lesionat davanter argentí, jugador clau fins ara a l’Osasuna,

A més, l’Osasuna haurà d’abonar un milió d’euros addicional en cadascuna d’aquelles temporades sempre que es mantingués a Primera i Gallego seguís formant part de la primera plantilla, per la qual cosa el cost de l’operació podria ascendir a 4 milions. Si en alguna d’aquestes dues campanyes l’ariet català marca 10 o més gols, l’Osasuna haurà de pagar 500.000 euros al Getafe. Aquest és el tuit de l’Osasuna amb la notícia:

Sense fortuna aquesta temporada

Notícies relacionades

D’aquesta manera, l’Osasuna incorpora un jugador de 1,90 metres d’altura, que el setembre d’aquest any farà 34 anys, amb la intenció de suplir l’argentí Chimy Ávila, que es perdrà la resta de temporada per una ruptura de lligament encreuat anterior del genoll esquerra soferta en el partit davant del Llevant.

Amb l’equip de José BordalásGallego amb prou feines havia tingut protagonisme, ja que només ha disputat nou partits oficials aquesta temporada (5 de Lliga, 3 de Lliga Europa i 1 de Copa del Rei), sense arribar a marcar gol.

Temes:

Osasuna