mercat hivernal

El Madrid obre la porta de sortida a Odriozola

El defensa basc negocia la seva incorporació al Bayern

odriozola

odriozola

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid ha obert la porta de sortida al defensa guipuscoà Álvaro Odriozola, que no compta en els plans de Zinedine Zidane, ja que des de la derrota davant del Mallorca, el 19 d’octubre, no ha tornat a figurar en cap alineació del conjunt blanc. En aquell partit, Odriozola va ser expulsat a l’acumular dues targetes grogues.

Aquest dimecres, el defensa basc no ha participat de l’entrenament del Madrid abans de viatjar a Salamanca, on el conjunt blanc s’enfrontarà als Unionistes en la Copa del Rei (aquest dimecres, a les 21 hores).

Format a la Reial

Notícies relacionades

L’absència confirma, tal com va informar la cadena COPE, la sortida d’Odriozola  per incorporar-se al Bayern, que busca un lateral dret. Aquest mateix dimarts podria tancar-se l’acord entre les dues parts.

Odriozola, de 25 anys, va arribar al Madrid la temporada passada procedent de la Reial Societat, on es va formar en les categories inferiors. Després de dos exercicis amb el club donostiarra, es va incorporar al conjunt blanc. La temporada 2018-2019 va disputar 14 partits de Lliga, amb un gol, i tres de Champions. En canvi, aquesta campanya només ha jugat quatre partits de Lliga i un de Champions.

Temes:

Reial Madrid