Abascal, convidat a la llotja dels jugadors del Madrid en el partit contra l'Athletic

El líder de Vox va ser caçat a la zona exclusiva d'accés dels futbolistes i familiars de la primera plantilla al Santiago Bernabéu

undefined51328704 abascal191212122610

undefined51328704 abascal191212122610 / Victor Lerena

1
Es llegeix en minuts

El líder de VoxSantiago Abascal, va ser convidat a la llotja dels jugadors del Reial Madrid al Santiago Bernabéu per veure el partit de Lliga que va enfrontar el conjunt blanc il’Atheltic de BilbaoEl duel va acabar 0-0 i deixa l’equip blanc a dos punts del líder, el Barça.

Notícies relacionades

 El diari ‘Marca’ va caçar el diputat ultradretà a la zona d’accés exclusiu als futbolistes fora de la convocatòria i als familiars dels membres de la primera plantilla. Aquest mitjà publica unes fotografies en les quals es veu Abascal al pàrquing d’aquesta àrea restringida. Fins al moment, no ha transcendit que membre del Madrid va rebre la invitació. 

Al líder de Vox, nascut a Bilbao i reconegut madridista, no és la primera vegada que se’l veu al Santiago Bernabéu. Sense anar més lluny, el líder de la formació ultra va seguir el clàssic de la temporada passada al feu blanc. En aquesta ocasió, va presenciar el partit a la grada alta lateral fons sud, com un aficionat més, i no a cap llotja.