LA VISITA DEL PANDA

Borja Iglesias: «Si marc a Cornellà no ho celebraré ni demanaré perdó»

El davanter del Betis assegura que té «moltíssim respecte» a l'Espanyol

borja

borja

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

A mitjans d’agost es va confirmar el que tots els periquitos temien i esperaven. A més de Rubi, el fantàstic tècnic que va canviar l’Espanyol  pelBetis, també Borja Iglesias, el pitxitxi periquito de l’exitosa temporada, feia el mateix viatge. De Barcelona a Sevilla. Quatre mesos després es produirà el primer retrobament de tots dos amb l’afició periquita, que no perdonarà la seva elecció aquest diumenge.

Borja Iglesias celebra un gol amb l’Espanyol la temporada passada / Efe / quique garcía

Mentre Rubi ha pres aire després d’estar molt a prop del’acomiadament  (a Cornellà ja va demostrar que té set vides), el Panda viu un curs complicat al Villamarín. El seu primer any a Primera, el gallec va marcar 17 gols i es va guanyar l’afecte de l’afició de l’Espanyol; en el Betis només en porta un en 15 partits jugats, els cinc últims com a suplent de Loren.

La venda més cara

El seu buit en l’atac blanc-i-blau tampoc ha sigut ben cobert. Tots han sortit perdent per un canvi que va deixar 28 milions a les arques del club, la venda més cara de la seva història. També va ser en el seu moment la compra més alta (10 milions), ara superada pelMonito Vargas, que en va costar 10,5.

El davanter, que va marcar 17 gols a la Lliga passada, en porta només un en 15 partits amb el Betis, els cinc últims de suplent

Notícies relacionades

«És unasituació delicadatant per al cos tècnic com per a mi. La gent pot expressar el que vulgui. Des de fora no se sap tot», afirma Iglesias en una entrevista amb ‘ABC Sevilla’. «Va ser un estiu llarg. Vaig allà amb ganes de guanyar, però amb tot l’afecte  i respectant moltíssim perquè la seva situació no és senzilla ara mateix». 

¿I si per casualitat marca a Cornellà? «Si passa, tant de bo sigui així, no ho celebraré ni demanaré perdó. Si marco no faré res», reflexiona el davanter, un paio genial que té bona relació amb diversos jugadors periquitos. «Aquesta setmana no he parlat amb ells, però sí que ho faig habitualment. Vaig deixar molts amics», conclou. 

Temes:

Betis Espanyol