suma i segueix

Memphis Depay s'encara amb un aficionat per una pancarta racista

El jugador de l'Olympique de Lió va veure una bandera a la grada amb un missatge denigrant cap a Marcelo, company del seu equip, i es va adreçar cap al seguidor per recriminar-li l'acció

jdomenech46284551 lyon s dutch forward memphis depay controls the ball during 181217134055

jdomenech46284551 lyon s dutch forward memphis depay controls the ball during 181217134055 / ROMAIN LAFABREGUE

1
Es llegeix en minuts

La classificació de l’Olympique de Lió es va veure enterbolida per un altre episodi de racisme als terrenys de joc. Un seguidor del conjunt francès va mostrar una pancarta amb un missatge ofensiu cap a Marcelo, jugador del Lió, i Depay, el qual es va adonar de la bandera i es va embolicar amb l’aficionat per reprendre-li el seu gest. La pancarta mostrava la figura d’un burro on es llegia el nom de Marcelo Guedes, central del Lió.

Notícies relacionades

Depay es va encarar amb l’ultra que havia accedit al terreny de joc per treure la seva bandera i durant uns instants es van concentrar al costat de la porteria els mateixos jugadors del Lió que intentaven separar Depay perquè la cosa no empitjorés, amb els aficionats i els guàrdies de seguretat que intentaven posar ordre.

Finalment, l’episodi es va quedar tan sols en un tumult però no hi va haver cap baralla. No obstant, ja és un altre cas de racisme en competicions europees. Cal recordar que va haver-hi un altre cas racista el passat mes de novembre en el partit entre la Lazio i el Celtic de Glasgow per part de l’afició italiana.