El diari 'Sport' celebra el seu 40 aniversari al Museu del Barça

'Sport', el primer diari esportiu a sortir tots els dies de la setmana, el primer a fer-ho en color, el primer a declarar-se barcelonista, va celebrar ahir a la nit els seus 40 anys de vida al Museu del FC Barcelona

unnamed

unnamed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No s’hauria pogut escollir millor escenari per reunir amics, esportistes, autoritats i col·legues. ‘Sport’ha sigut testimoni dels últims quatre decennis de vida del FC Barcelona i de l’esport espanyol, i es troba en el millor moment de tota la seva història, com va reconèixer Javier Moll, president de Prensa Ibérica i Grupo Z en el seu parlament: «Cap altre diari comprèn millor el que realment significa ‘ser i sentir-se’ barcelonista». Javier Moll va estar acompanyat d’Arantza Sarasola, vicepresidenta, iAitor Moll, conseller delegat.

‘Sport’ va reunir una gran plèiade d’esportistes, molts d’ells protagonistes de gestes que van poder recollir en les seves pàgines, com ara Alex Corretja, guanyador de la primera Copa Davis del tennis espanyol. O com Enric Masip, un dels millors jugadors espanyols d’handbol de tots els temps.

També van estar amb ‘Sport’, compartint una vetllada tan especial, Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària La Caixa; Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya; Meritxell Budó, portaveu del Govern de la Generalitat, i Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat.

Vetllada històrica

Notícies relacionades

Tampoc hi van faltar representants de la Diputació de Barcelona ni destacats executius d’importants empreses que sempre han apostat per ‘Sport’. I, és clar, també hi va estar present Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, juntament amb els seus directius Jordi Cardoner, Jordi Moix i Emili Rousaud. El president blaugrana, pròxim i afectuós com sempre, va tenir paraules afectuoses per a la capçalera: «Fa 40 anys que tots els culers llegim el diari ‘Sport’, que ha influït en tantes i tantes generacions de barcelonistes. ‘Sport’ ha ajudat a fer més gran el Barça».

Ahir a la nit ‘Sport’ va viure una vetllada especial i històrica. Contents d’haver pogut estar 40 anys explicant i vivint tantes gestes i èxits d’esportistes, diferents seleccions nacionals, clubs... i de la millor època en la història del FC Barcelona, que ara justament ha complert 120 anys de vida. Però, com va dir el director de ‘Sport’, Ernest Folch, en el seu discurs a l’acte:«El millor encara ha d’arribar».