CRISI A 'LA ROJA'

Robert Moreno revela el motiu de la ruptura amb Luis Enrique

El distanciament es deu a desavinences futbolístiques i no a qüestions relacionades amb la malaltia de la filla de l'actual seleccionador, segons revela el periodista Jordi Basté

rozas50980033 files  in this file photo taken on november 14  2019 spain s191119144405

rozas50980033 files in this file photo taken on november 14 2019 spain s191119144405 / CRISTINA QUICLER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Robert Moreno Luis Enrique han trencat la seva amistat i la seva relació com entrenadors a causad’un desacord merament esportiu a la selecció espanyola, segons ha explicat Jordi Basté en el seu programa ‘El món a RAC1’. 

Moreno i el periodista català van dinar junts i el primer li va donar permís per explicar la seva versió dels fets. Segons el locutor, Moreno es va reunir amb Luis Enrique un parell de vegades durant el temps que l’asturià cuidava la seva filla malalta. Per això l’exseleccionador ha volgut deixar clar que en cap cas la seva ruptura es deu a un tema personal, com algunes fonts han divulgat, una versió que l’ha molestat profundament.

El distanciament, segons va revelar Basté, és fruit de la disparitat de criteris futbolístics i és per aquest motiu que Luis Enrique ha decidit de forma rotunda no comptar amb qui va ser el seu segon durant molt temps en la seva tornada a la selecció espanyola. 

«Que quedi entre nosaltres»

Notícies relacionades

Robert ja va dir dijous que li preguntessin a Luis Enrique quan va ser preguntat al carrer sobre els motius de la separació abrupta. «Jo crec que el millor per a les dues parts és que quedi entre nosaltres. Si l’altra part vol parlar, que parli. Jo no tinc res a dir, perquè no crec que sigui bo per a ningú».

L’exseleccionador ha assegurat a Teledeporte que té un bon nombre d’ofertes per tornar a les banquetes.