pilotes fora

Robert Moreno «Pregunteu-li a ell», amb referència a Luis Enrique

L'exseleccionador eludeix la polèmica en una fugaç trobada amb els periodistes que el van abordar a prop de casa seva

moreno

moreno

1
Es llegeix en minuts

L’exseleccionador Robert Moreno, que va deixar el càrrec fa uns dies, ha indicat avui que no té res més a aportar després del comunicat que va enviar dimecres per acomiadar-se, i que no seria bo per a ell pronunciar-se sobre la suposada mala relació que té amb Luis Enrique Martínez, que ben aviat es tornarà a fer càrrec de ‘La Roja’.

Notícies relacionades

El ja exseleccionador va ser abordat a Castellefels (Barcelona), on viu, per informadors de Mediaset, Cuatro i Gol, que li van plantejar que suposadament Luis Enrique, segons informacions aparegudes en els últims dies citant fonts assetjades el nou seleccionador, s’havia manifestat en contra de treballar novament amb Moreno a l’equip nacional.

Les respostes

Després d’uns segons de dubtar davant la pregunta «¿què ens hem perdut?», Moreno va dir: «No ho sé. Pregunteu-li a ell. No crec que... A part, crec que el millor per a les dues parts és que quedi entre nosaltres. Ja està». «Si l’altra part vol parlar, que parli. Jo no tinc res a dir. No crec que sigui bo per a ningú. En primer lloc, no crec que sigui bo per a mi. Permeteu-me que primer pensi en mi», va afegir Moreno. Posteriorment, se li va preguntar si després d’aquest desacord podran arreglar la barrabassada que es viu en l’entorn de la selecció i va dir: «No ho sé».