gran resultat

Històrica victòria de l'equip d'Andorra sub-21 davant Turquia

Els joves futbolistes van guanyar per 2-0 a la capital del país del Pirineu

andorra-sub21

andorra-sub21

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una victòria d’Andorra, sigui quina sigui la categoria, sempre és notícia i un fet per celebrar. La selecció andorrana sub-21 va vèncer Turquia (2-0) en el partit de classificació per a l’europeu. No hi ha dubtes que és un resultat històric. 

La selecció entrenada per Eloy Casals es va imposar a Turquia gràcies als gols de Ricard Fernández ‘Cucu’ i de Jordi Aláez de penal. El partit va ser plàcid per a Andorra que va poder controlar-lo i sentenciar-lo quan més ho necessitava. No obstant, Turquia es va quedar amb un home menys amb l’expulsió d’Özkacar que va propiciar el penal. 

Gesta històrica

Notícies relacionades

Andorra no està acostumada a celebrar victòries en els compromisos internacionals, és per això que a l’acabar el partit, l’afició de l’Estadi Nacional va esclatar d’alegria al veure com el seu equip aconseguia una victòria contra tot pronòstic. 

No obstant, la classificació és complicada. Actualment, Andorra sub-21 és la cinquena classificada del seu grup i el pròxim partit serà el mes de març del 2020 davant Anglaterra.

Temes:

Andorra Futbol