FÚTBOL INTERNACIONAL

Messi torna a la selecció argentina per jugar contra el Brasil i l'Uruguai

L'astre argentí va ser convocat per Scaloni tres mesos després de ser sancionat a la Copa Amèrica

rpaniagua48966764 caf25114  s o paulo  brasil   06 07 2019   lionel messi de a191031180037

rpaniagua48966764 caf25114 s o paulo brasil 06 07 2019 lionel messi de a191031180037 / Sebasti o Moreira

1
Es llegeix en minuts

Leo Messi va ser convocat aquest dijous per als amistosos que l'albiceleste jugarà contra el Brasil, el 15 de novembre a l'Aràbia Saudita, y Uruguay, el 19 del mateix mes a Israel, després de superar la sanció de tres mesos de suspensió que li va aplicar la Conmebol per criticar l'organisme durant la Copa Amèrica del Brasil.

Messi comanda una nòmina de 26 convocats que inclou diverses figures, com ara Paulo Dybala, Lautaro Martínez, Sergio Agüero, Leandro Paredes, Germán Pezzella i Nicolás Otamendi, entre molts d'altres. També destaca la tornada de Giovani Lo Celso, absent en els últims partits per lesió.

Vargas, amb la sub-23

La principal novetat és la convocatòria del defensa de 19 anys Nahuén Pérez, que pertany a l'Atlètic de Madrid i juga cedit al Famalicao portuguès. Nicolás Domínguez, Lucas Ocampos i Lucas Alario, que van ser a la cita passada, es van guanyar la confiança del seleccionador, Lionel Scaloni, i van ser citats de nou en vista del seu bon moment.

#Convocatoria Lista de convocats de la Selecció Major i Sub 23 per a la doble data FIFA de noviembre. pic.twitter.com/Rrqj2vechK— Selecció Argentina (@Argentina) 31 d'octubre de 2019

Domínguez, de Vélez Sarsfield, i el portero Esteban Andrada, de Boca Júniors, són els únics futbolistes de la Superlliga Argentina. Matías Vargas, el jugador de l'Espanyol, va ser citat per a la selecció sub-23.

Los 26 convocats son:

-Porteros: Agustín Marchesín (Porto/PER), Juan Musso (Udinese/ITA), Emiliano Martínez (Arsenal/ING) i Esteban Andrada (Boca).

-Defensas: Juan Foyth (Tottenham/ING), Renzo Saravia (Porto/PER), Nicolás Otamendi (Manchester City/ING), Germán Pezzella (Fiorentina/ITA), Marcos Vermell (Manchester United/ING), Walter Kannemann (Gremi/BRA), Nicolás Tagliafico (Ajax/HOL) i Nahuén Pérez (Famalicao/POR).

Notícies relacionades

-Centrocampistas: Guido Rodríguez (Amèrica/MEX), Giovani Lo Celso (Tottenham/ING), Leandro Paredes (PSG/FRA), Nicolás Domínguez (Vélez), Rodrigo de Paul (Udinese/ITA), Marcos Acuña (Sporting/PER), Roberto Pereyra (Watford/ING) i Lucas Ocampos (Sevilla/ESP).

-Delanteros: Lionel Messi (Barcelona/ESP), Sergio Agüero (Manchester City/ING), Nicolás González (Stuttgart/GER), Lucas Alario (Bayer Leverkusen/GER), Lautaro Martínez (Inter/ITA) i Paulo Dybala (Juventus/ITA).

Temes:

Messi