GRANADA-BETIS (1-0)

El Granada li pren el liderat al Barça

Els andalusos derroten el Betis a Los Cármenes i superen l'equip blaugrana aprofitant l'ajornament del clàssic

zentauroepp50609917 graf7784  granada  27 10 2019   el jugador franc s del grana191027155803

zentauroepp50609917 graf7784 granada 27 10 2019 el jugador franc s del grana191027155803 / PEPE TORRES

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Un gol d'Echecopar al Múrcia li va permetre al  Granada , entrenat per Joseíto, posar-se líder de Primera Divisió a la cinquena jornada de la  Lliga 1973-74. Un gol de Vadillo al Betis va tornar a col·locar ahir, 46 anys després, el conjunt andalús, dirigit per  Diego Martínez, a dalt de tot de la taula. Amb el clàssic ajornat,  el Barça va deixar provisionalment el liderat en mans del conjunt andalús, que suma un punt més que els blaugranes, la Reial Societat, l'Atlètic i el Sevilla i dos més que el Reial Madrid (6è).

Amb prou feines  cinc mesos després de celebrar l'ascens, el Granada se situa al capdavant de la Lliga de les Estrelles després d'una arrencada de temporada sensacional en què, per exemple, va ser capaç de derrotar el Barça. Los Cármenes se sabia ahir davant una oportunitat històrica i no la va desaprofitar davant un  Betis  que continua sense aixecar cap i no surt dels llocs de descens.

Notícies relacionades

«El secret són els jugadors», assegura el tècnic revelació del curs, que també celebra «la connexió amb l'afició». «Estem disfrutant d'aquest camí i l'afició ho està disfrutant amb nosaltres», va dir abans de recordar qui són: «No oblidem que el Granada acaba de pujar i que ha de treballar molt a cada partit i ha de fer moltes coses diferents per aspirar a guanyar.  Vint punts en 10 jornades és una barbaritat, però ens ho hem merescut i treballem molt cada dia per tenir-los». La temporada del seu últim descens (2016-17) el Granada va sumar precisament 20 punts.

Rubi, en perill

Vadillo va condemnar el seu exequip amb un gol (m. 61) que deixa a la corda fluixa  Rubi. El tècnic català va deixar de sortida a la banqueta pesos pesants com  Bartra, Joaquín i Borja Iglesias, que van sortir amb el marcador ja en contra. Els travessers van evitar que  Azeez fes el 2-0 i que  Canales  empatés. «Crec que no ha sigut el meu últim partit amb el Betis, però no és una cosa que decideixi Rubi», va dir el tècnic.