GIRONA-ALCORCÓN (0-0)

El Girona malgasta un penal en l'últim minut davant l'Alcorcón

Stuani no n'havia fallat cap dels últims 20 llançats, però el seu xut es va estavellar al pal

zentauroepp50608988 girona   futbol girona  alcorcon 27 10 19 foo joan castro   191027162242

zentauroepp50608988 girona futbol girona alcorcon 27 10 19 foo joan castro 191027162242 / ICONNA

1
Jordi Danés

Després de 20 penals consecutius transformats, Cristhian Stuani va malgastar una pena màxima que hagués donat al Girona la victòria davant l’Alcorcón en el minut 95. El pal va repel·lir el xut de l’uruguaià i va ser l’epíleg d’un partit per oblidar a Montilivi on els de Juan Carlos Moreno, que va debutar a la banqueta, no van merèixer gaire més que el punt que van sumar i al qual també es va fer creditor el seu rival, que es va emportar el 0-0 que va venir a buscar.

Van passar molt poques coses en una primera meitat on l’únic que va sortir-se’n amb la seva va ser l’Alcorcón, que ni va trepitjar l’àrea en els primers 45 minuts perquè la seva única intenció va ser contenir defensivament el seu rival. El Girona només va saber traduir en un domini absolutament estèril la circumstància de tenir un onze molt ofensiu sobre la gespa. Les ocasions van arribar en comptagotes (les dues de Stuani) i els gols no van fer acte de presència. L’Alcorcón, còmode en el treball de destrucció, amb prou feines va tenir problemes.

Canvis infructuosos

No va canviar excessivament el guió després del descans. Potser els visitants van sortir una mica més de la cova, però Juan Carlosno va haver de fer cap intervenció. Dani Jiménez sí va haver d’estirar-se per evitar que Samu Saiz transformés una falta directa (m. 62).

El Girona va anar apagant-se i ni els canvis introduïts per Moreno (primer Gual, després Gallar i finalment Maffeo) van servir perquè l’equip local aclaparés el seu rival. No obstant, en una acció absolutament aïllada quan el partit arribava a la seva fi i molts espectadors havien deixat el seu seient, va poder canviar el signe de l’enfrontament. Borja García va ser placat en el vèrtex de l’àrea i l’àrbitre va assenyalar penal. Stuani el va llançar a la fusta i va perdre l’adjectiu d’infal·lible. I el Girona dos punts que necessitava moltíssim per pujar al tren dels millors.