LA LLIGA DE CAMPIONS

El París SG apallissa un Madrid desastrós

Els gols de Di María (2) i Meunier deixen fora de combat un equip que no va xutar ni una vegada a porta

rpaniagua49921736 psg s angel di maria celebrates after scoring his side s sec190918215150

rpaniagua49921736 psg s angel di maria celebrates after scoring his side s sec190918215150 / Francois Mori

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

No hi eren elsgalàcticsdel PSG, però l’equip francès va oferir la seva millor versió per destrossar elReial Madrid, que va patir la primerapatacadade la Champions al Parc dels Prínceps (3-0). AmbNeymar i Mbappé cargolant-se de riure a la grada, el conjunt deThomas Tuchel es va emportar una alegria després d’un estiu mogudet. ‘El Fideo’ va ser el protagonista indiscutible de la nit. Va aprofitar la baixa del trident (Cavanitampoc va jugar per lesió) per firmar un sensacional partit davant del seu exequip.

No semblava el dia propici per al PSG per firmar una gran victòria a Europa. Però el campió francès va demostrar que té possibilitats per arribar lluny, fins i tot sense les seves gransestrelles. Després de gastar-se1.300 milions en fitxatgesdes que va arribar al club, el xeicNasser al-Khelaifiva poder comprovar que no sempre s’assoleixen els èxits amb els futbolistes més mediàtics sobre la gespa.

Hazard, desaparegut

L’exsevillista SarabiaIcardi Di María van funcionar de meravella, ajudats pel desplegament de Verratti, la tenacitat de Gueye i la voracitat de Bernat, un autèntic punyal pel carril esquerre. Menys notícies positives en pot extreure el Madrid. Més aviat cap. És cert que també tenia baixes, comModric, Marcelo, Isco, Asensio i el sancionat Ramos, però la imatge va ser desastrosa.

«El PSG ens ha superat en tot. No hem estat a l’altura. Ens ha faltat intensitat», va reconèixer un dolgut Zidane

Fràgil, espès i sense capacitat de reacció, l’equip no va distar gaire del que va fracassar davant de l’Ajax en el seu adeu europeu del curs passat. Hazard, fitxat per 100 milions, va exemplificar com ningú aquesta nul·litat. No va aportar res. Tampoc Benzema va estar fi. NomésBale va destacar en la primera part. En la segona, va desaparèixer, un clàssic del gal·lès. 

Courtois, sorprès

Notícies relacionades

El pols es va iniciar amb una possible mà de Militão per unes mans tan clares com involuntàries. Aviat va arribar la urpada del PSG amb una rematada pròxima deDi Maríaque va sorprendre unCourtoisque va poder fer més (m. 13). El belga va sortir derrotat en el seu duel ambKeylor, que no es va desgastar els guants. Una falta deBale va ser la millor ocasió blanca abans del segon cop francès, de nou amb la firma de Di María. El millor porter del passat Mundial poc va poder fer aquesta vegada. El xut de l’argentí va ser perfecte. 

Zidane, capbaix, durant el partit d’aquest dimecres a París / Efe

Hauria pogut canviar el guió si unavaselina de Balehagués pujat al marcador (m. 36), però el gal·lès es va ajudar amb laen el control abans de la seva execució amb la dreta, tan plàstica com sorprenent en un esquerrà tancat. El Madrid no va millorar ni tan sols amb els canvis. Va acabar sense xutar a porteriai encaixant el tercer en un contraatac que va posar de manifest ladesfetablanca. 

París Saint Germain, 3; Reial Madrid, 0

<strong>París SG:</strong> Keylor Navas (5); Meunier (7), Thiago Silva (6), Kimpembe (6), Bernat (8); Gueye (7), Marquinhos (7), Verratti (8); Sarabia (7), Icardi (6), Di María (9). Tècnic: Thomas Tuchel (8). <span style="font-size: 1.6rem; line-height: 2.6rem;">Canvis: Moting (7) per Icardi (m. 60); Herrera (6) per Marquinhos (m. 69); Diallo (s. q.) per Sarabia (m. 89).</span>