s'enfronten a una gran multa

Rescaten una parella d'alpinistes de Barcelona després de rebutjar ajuda dues vegades

La parella va passar tres dies a l'alt dels Tres Cims de Lavaredo

lavaredo

lavaredo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos alpinistes barcelonins van ser rescatats aquest dilluns a les Dolomites italianes després d’estar bloquejats durant tres dies a 2.750 metres d’altura i després d’haver rebutjat l’ajuda dels rescatadors en dues ocasions. Ara s’enfronten a una forta multa.

Els muntanyencs eren als Tres Cims de Lavaredo, a les regions italianes de Trentino - Alto Adige i Vèneto, i van acabar evacuats a bord d’un helicòpter, segons 'La Repubblica'. La parella va ser traslladada a un refugi de la localitat d’Auronzo i està bé.

Tres intents 

Notícies relacionades

Segons el 'Corriere della Sera', el rescat es va produir en el tercer intent, pels volts de les 16 hores. Abans, els alpinistes catalans, de 45 anys l’home i 26 la dona, havien rebutjat la intervenció dels equips d’emergència. 

En un primer moment, van arribar fins i tot a intentar continuar l’escalada de la via Cassin, però van seguir escarpats. En el segon intent, amb molt males condicions meteorològiques, es van negar fins i tot a pujar a l’helicòpter, per la qual cosa s’enfronten a una forta multa, que podria superar fins i tot els 7.500 euros.

Temes:

Muntanyisme