el 2009

Desestimada l'acusació de violació contra Cristiano Ronaldo

L'Oficina del Fiscal de Las Vegas ha rebutjat les al·legacions presentades contra el jugador de la Juventus

marcosl47324878 turin  italy   march 12  cristiano ronaldo of juventus celeb190312233211

marcosl47324878 turin italy march 12 cristiano ronaldo of juventus celeb190312233211 / Quality Sport Images

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Madrid

El davanter portuguès de la JuventusCristiano Ronaldo, no va cometre una presumpta agressió sexual a una model en un hotel de Las Vegas (Estats Units) el 2009, després que l’Oficina del Fiscal del Districte d’aquest estat hagi tornat a rebutjar les al·legacions presentades contra l’exjugador del Reial Madrid.

Segons ha anunciat en un comunicat, l’esmentada oficina ha decidit rebutjar les al·legacions contra Cristiano Ronaldo d’uns fets que es remunten al 13 de juny del 2009, data en la qual la model Kathryn Mayorga hauria sigut víctima d’una suposada agressió sexual, tal com va denunciar davant de la policia de Las Vegas.

La dona va reconèixer haver acceptat la invitació de Ronaldo per pujar a la 'suite' del jugador en un hotel de Las Vegas, on, segons va relatar en la seva declaració, Cristiano Ronaldo li hauria demanat que li practiqués sexe oral, a la qual cosa ella es va negar. Posteriorment, l’hauria portat per la força a una habitació per agredir-la sexualment malgrat la seva negativa.

Notícies relacionades

La denunciant va ser traslladada per la policia a un hospital per ser examinada, on va rebutjar reconèixer qui hauria sigut la persona que presumptament hauria abusat sexualment d’ella. Davant de la falta de proves, la investigació va ser arxivada.

No obstant, el 28 d’agost del 2018, la presumpta víctima va sol·licitar la reobertura del cas i va nomenar Cristiano Ronaldo com l’autor dels fets. I, gairebé un any després, el 8 de juliol passat, una nova sol·licitud d’enjudiciament es va presentar davant de l’Oficina del Fiscal del Districte, però una vegada revisada la informació presentada "les acusacions d’agressió sexual contra Cristiano Ronaldo no es poden provar més enllà d’un dubte raonable", conclou la nota.