AMB GRIEZMANN, NETO I DE JONG

El Barça de Valverde (capítol 3) arrenca incomplet

Els tres nous fitxatges ja s'entrenen amb els seus nous companys a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí

7c68b6cd-8b5c-42b7-830a-bda71388e8ac-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ha començat el Barça de Valverde, capítol 3. Ha començat incomplet perquè falten els jugadors que van intervenir en la recent Copa Amèrica (Messi, Suárez, Arthur i Arturo Vidal). Ha començat incomplet perquè continua faltant el lateral esquerrà suplent per donar-li descans a Jordi Alba. S’ha posat en marxa de manera incompleta perquè tot queda supeditat a la possible tornada de Neymar, que provocaria, com a mínim, la marxa immediata de Coutinho.

L’equip estarà tota la setmana a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí abans de debutar el 23 de juliol a Tòquio davant del Chelsea. El 26 de juliol jugarà contra el Vissel Kobe d’Andrés Iniesta i David Villa. Però abans li agradaria a Valverde tenir perfilada la plantilla que debutarà el pròxim divendres 16 d’agost a San Mamés davant de l’Athletic.

Notícies relacionades

Aquest matí ja han treballat sobre la gespa de la ciutat esportiva els tres nous fitxatges del Barça. Antoine Griezmann, l’últim a arribar, Neto, el porter que va entrar en l’intercanvi amb el València per Cillessen, i De Jong, el primer que es va contractar, el mes de gener passat.

Com a rebuda, la tradicional desfilada entre la resta dels jugadors en clar senyal de benvinguda. Tots tres debutarien a Tòquio, sense tenir, a més, ni Messi, ni Suárez, ni Arthur, ni tampoc Arturo Vidal.