ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

L'Espanyol acaba les vacances amb Borja Iglesias a un pas del Betis

El club andalús ha arribat a un acord amb el punta i busca formes de pagament per afrontar els 28 milions de la clàusula

rpaniagua46427300 graf4649  cornell  el prat del llobregat  barcelona   04 01 190702173701

rpaniagua46427300 graf4649 cornell el prat del llobregat barcelona 04 01 190702173701 / Quique Garcia

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’Espanyol  va començar les vacances perdent el tècnic que el va portar a Europa i les acaba pendent del seu màxim golejador. El Betis no s’ha conformat amb emportar-se a Rubi. També s’ha llançat contra Borja Iglesias, que apunta a verd-i-blanc aquesta setmana.

El club andalús ha assolit un acord amb el davanter, que té una clàusula de 28 milions. El Panda s’allunya de l’equip periquito, que iniciarà aquest dimecres la pretemporada en plena remodelació. L’Espanyol de David Gallego obre la llista de tornades dels clubs de Primera després de les vacances. Després de canviar d’entrenador i tenir Mario Hermoso a prop del Atlètic, l’atenció se centra en el seu 'pitxitxi' (17 gols el passat curs). 

El traspàs més car

Notícies relacionades

Els agents del punta gallec, Alberto i Lorenzo Toldrá, van negociar a Sevilla amb el Betis, que ofereix un suculent contracte a l’astre de 26 anys. Al Villamarín es retrobaria amb el tècnic que el va fer debutar en la seva estrena a Primera i el Betis tindria finalment un golejador fiable

Les clàusules, en principi, s’han de dipositar de cop, però el Betis ha contactat amb un fons d’inversió que li permetria pagar en diversos terminis. Si es concreta l’operació, el fitxatge més car de la història periquita (l’Espanyol va pagar 10 milions al Celta l’any passat) seria també la venda més elevada. 

Temes:

Espanyol